İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Erteleme Günündesin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Herhangi bir ilişki içinde olmaman canını sıkmamalı. Zamanı gelince senin için uygun olan insanla tanışabilirsin. Ama şimdilik bütün vaktini kendine ayırmak kendini iyi hissetmek için daha önemli olacak.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

İşlerinin ters gitmesi moralini bozmamalı. Doğru zamanda doğru adımı atmak için dikkatli olmak gerekebilir. Yardım istemekten çekinmemelisin. İşleri istediğin düzene sokmak moralini yerine getirecek.

Tek başına zaman geçirmek, tam anlamıyla kendine yoğunlaşmak senin için önemli olacak. Mümkün olduğunca kimseyle iletişime geçmemeyi bile düşünebilirsin. Gereksiz muhabbetlerden uzak durmak yenilenmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız kalmak bugün senin için çok zararlı olabilir. İyi ya da kötü bir şekilde ilerlemeye çalışmak kararsızlık içinde hareketsiz kalmaktan daha iyi olacak. Arkadaşlarından sana yardım etmesini isteyebilirsin Onların desteği kendini iyi hissetmene yardım edecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kesinlikle iddialı olun, ancak doğrudan saldırganlıktan kaçının, çünkü çok ileri giderseniz kendinizi her düzeyde sizden daha üstün biriyle karşı karşıya bulabilirsiniz. Sakin olun ve her şeyden önce doğal sınırlarınızın farkında olun.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz karışık ve yorgun bir gün geçirebilirsin. Önemli kararlarını ertelemeyi tercih edebilir, yapacağın toplantılarda adaptasyon sorunu yaşayabilirsin. Görüşmediğin kişilerden gelen ani telefonlar hızlı bir planla buluşmalara dönebilir. Eğer ailesinden uzak yaşayan ya da mesafeli davranan bir İkizler burcuysan onlarla ilgilenmeni gerektirecek haberler alabilirsin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden yaşça büyük kişilerin destek çağrılarına yanıt vermek isteyebilirsiniz. Bunu zamanınızdan giden bir durum olarak görmek yerine zamanınıza değer katacak bir olay olarak düşünmelisiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında sorumlu olduğunuz konuları daha sağlam bir temele oturtmak isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermeli, daha sakin olmaya çalışmalısınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda karakterinizi ön plana çıkarmanız ilişkinize olumlu boyut getirebilir ancak işinizde inatlaşmanız üstlerinizin pek hoşuna gitmeyebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödeyemeyeceğiniz çekleri imzalıyor olabilirsiniz. Ödemeniz gereken faturalar veya yapmak istediğiniz satın almalar ne olursa olsun, finansman eksikliği veya yanlış hizalanmış bir bütçe planlarınızda bir delik açabilir. Banka bakiyeniz ne olursa olsun, satın alma işlemlerini anında yapmakta ısrar etmek sizi daha da zorlayabilir. Çekici olmadığında veya özellikle uygun olmadığında mali durumunuzu düzenlemeye odaklanmak zor olabilir, ancak sonunda sorumlu olmak buna değecektir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istemeniz belki çok güzel; fakat duygularınızda yaşadığınız gelgitler sizin için hiç de hoş olmuyor... Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşlerle iletişim kurabilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, tatil, hobi konuların çok güzel gelişmeler sizi bekliyor. Ama harcamalarınız çok artabilir, dikkat. Akşam saatlerinde otoritelerle fikir, inanç çatışmaları yaşayabilirsiniz. Seyahat ve eğitim de engeller karşınıza çıkabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın gözlerini kör ettiklerinden biri de siz olmalısınız. Tüm tehlikeleri görüyor yine de bu ilişkiyi yaşamaktan zevk alıyorsunuz. Tutku dedikleri bu olsa gerek! İşinizle ilgili bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>