İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzdü. Bugün elinize onun gönlünü alacak bir fırsat geçebilir. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız sizin için çeşitli konuşmalar yapıyor, sizinle ilgili olumlu bilgiler aktarıyor. Henüz bu konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok.. Onun bu çabası yakında parlak birteklifi almanıza neden olabilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir. Siz konunun kapandığını sanıyordunuz, o yüzden yeniden açılması sabrınızı taşırabilir. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekebilir. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ben merkezli yaşıyorsunuz. Sizin için siz ve yapmak istedikleriniz var. Bu yüzden zaman zaman size sitem ediliyor. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük küçük projeler ama yine de başkalarına ayıracak zamanı pek bulamıyorsunuz. Biraz planlı olursanız yakınlarınıza da zaman ayırabilirsiniz. Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 07:30 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümü, cesaretlilik, çabuk harekete geçmek, hızlanmak yönünde olumludur. İlişkilerde çiftlerin birbirini motive edici tarzda konuşmanız gayet yararlıdır. İletişim trafiğiniz yine yoğun olacaktır. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini oldukça enerjik hissedeceksin. Özellikle çalışmalarındaki hızın ve öğrenmedeki gücün çalışma arkadaşlarının gözünden kaçmayacak. İş arayışında olan bir İkizler burcuysan, başvuru yaptığın yerden gün içinde geri dönüş olabilir. Telefonunu sessizde bırakmamanda fayda var. Gönül kapın bugünden itibaren aralanmaya başlıyor. Eğer ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan bir süre önce arkadaşların aracılığı ile tanıştığın birisiyle görüşebilir, yoğun duygular yaşayabilirsin. . Hayatında senin için çok özel biriyle ilgili çok keskin kararlar alabilirsin. Uzun zamandır evlilik teklifi beklediğin sevgilin nihayet o beklenen teklifi gerçekleştirebilir. Günü sonunda mutlu olacağın haberler de alacaksın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ummadığınız yerlerden gelen finansal sorunlardan dolayı kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Olayları çözümlemek için sakin olmalı ve gayret göstermelisiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kolayca risk alabilirsiniz. Ticari konularda daha girişken olacağınız zamanlar var. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı tartışmalar olabilir. Aldığınız sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız haberlerden etkilenebilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Zihinsel faaliyetiniz çok hızlı olmakla birlikte dikkatinizi bir tek noktaya odaklamanız zor olabilir. Yakınlarınıza anlayış gösterin.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve birebir ilişkiler ve ortaklıklar ve bağlar kurma konusunda kendinizi oldukça enerjik hissedebileceğiniz bir gündesiniz ancak atacağınız adım ve yapacağınız girişimlerde biraz daha temkinli, dikkatli davranmayı unutmayın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde fikirlerinizin sosyal mecralarda duyulmasını sağlayacak olaylar gelişebilir. Merkür retrosu nedeniyle kafa karışıklığı, konsatrasyon bozukluğu yaşansa da idealleri sürdürmek önemli.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür Yay burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim zorluklarını gidermek, herkesin ayrı ayrı fikrine değer vermek sizin için faydalı olacaktır. Dinlenmediğinizi düşündüğünüz zaman susmayı tercih etmelisiniz. İletişim kazalarına karşı her türlü tedbiri alın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki, her şey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 41' 11" R
Ay
Terazi
21° 13' 52" R
Merkür
Boğa
06° 00' 56"
Venüs
Boğa
25° 31' 33"
Mars
Koç
14° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 41"
Satürn
Balık
18° 05' 47"
Uranüs
Boğa
23° 29' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 00"
Chiron
Koç
21° 43' 04"
Lilith
Başak
25° 32' 50"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>