İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. 04:41'de ise Ay Başak burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle olan iletişiminizin arttığı bir gündesiniz. Onlara daha fazla vakit ayırmanız gereken durumlar olabilir. Sabah Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açıyla ailecek sevinebileceğiniz sürpriz bir haber alabilirsiniz. Ayrıca bazılarınız evinde değişiklik yapmak isteyebilir. Bugün araştırdığınız evler arasında aklınızdakinin birebir olanını bulabilirsiniz. Evinizin içinde de küçük değişiklikler yapmak enerjinizi yükseltecektir. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meraklı ve hassas davranıyorsun!Çalışma alanına yenilik katmak isteyeceksin. Özellikle kendi işini yapıyorsan,ortamını dekore ederek farklılık katabilirsin. Bugün kendini olduğundan daha meraklı ve hassas hissedebilirsin. Bir süredir sevdiğin kişiyi takip altına almış olabilirsin. Ancak bugün bazı şeylerin biriktirdiğin ortaya çıkabilir. Telefon ve mesaj trafiğini iyi yönetmelisin. Onun İnstagram sayfasında gördüğün resimleri konu yapman gününü tam anlamı ile bu konu üzerinde kitlenmesine neden olabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle ailen arasında ufak bir atışma yaşanabilir. Kilo problemi yaşıyorsan, spora başlayabilir, yemek alışkanlıklarında bazı değişiklikler yapabilirsin.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa finansal konularda bazı bağlantılarınızı devreye sokmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde becerilerinizi direkt olarak ortaya koymanız ve kendinizi ispatlamanız gereken bir gündesiniz.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili işler gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi biraz engellenmiş de hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayacağınız zamanlar olabilir.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmeye açık ve hareketlisiniz bu sizin için iyi olsa da hayat dengenizi bozabilir. Arada durup

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bundan sonra izleyin ve görün. Özellikle kariyer hayatınızda çok güzel gelişmeler söz konusu olacak. İlk hareketi bugün yarın hissedersiniz bile. Düşüncelerinize, duygularınıza göre hareket etmeyin. Her konuda uzmanına danışın. Zira bu ara sizin doğru karar verme mekanizmanız gölgeler altında. Size mahsus değil, hepimizinki gölgeler altında.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Plüton ile etkileşimi, miras, ortak paylaşımlar, gelir ve giderler alanında yeni bir sürecin başlangıcını işaret eder. Yeni şartlar, koşullar gündeme gelebilir. Bu dönmede kredi almak, borçlanmak sizin için doğru olmaz. Aile büyüğünüz ummadığınız bir karar alarak gelir dengelerinde değişiklik meydana getirir. Kabul edip önünüze bakmalısınız.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın hoş ve eğlenceli alanlarına kaymak için büyük bir istek duyabilirsiniz. İşlerinizi bile bu alanlarla ilişkilendirmeyi, faaliyetlerinizi bu şekilde sürdürmeyi düşünebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak çeşitli planlamalara başlamanız da mümkündür.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>