İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişime Ayak Uyduruyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk konularında son zamanlarda hep negatif olana odaklanıyor olabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni insanlara fırsat tanımıyor olabilirsin. Eğer sevdiğin birisi varsa onunla arandaki iletişim biraz değişmiş olabilir. Bugün bu meseleyi çözmen gerekecek.

İş yaşamınızdaki başarınız takdirle karşılanıyor. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Canınızı sıkmanız gereksiz.

Maddi konularda tek bir konuya odaklanmak sana daha iyi kazançlar getirebilir. Eğer iki farklıveya projeden para kazanmak istiyorsan bugün bir tanesine öncelik vermen daha iyi olacak. Odak noktanda tek bir hedef olunca daha rahat hareket edeceksin bugün.

Evden çıkmak ve arkadaşlarınla vakit geçirmek stresi üstünden atmak için güzel bir yol olacak. Bugün kendine ve sevdiklerine daha fazla vakit ayırman günün getirdiği gerginliği ortadan kaldırmak için birebir olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken mevzular için fazladan çaba sarf etmen gerekmeyecek. Sakin bir şekilde hızlıca bir sürü şeyi halledebileceksin. "Acele değil, çabuk çabuk" lafını yaşayacaksın bugün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Farklı bir kültürden bir sanat objesinin bir resmi, senin içindeki bazı garip hisleri uyandırabilir. Nedenini bilmeyeceksin, ama içinde bu kültürde yeni bir ilgi uyanacak. Bu muhtemelen sizin hatırlamadığın ama geçmişte yaşadığın şeylerle ilgili olabilir. Devam et ve bu yeni ilgiyi keşfet. Bu durum ilginç olacak ve aynı zamanda eski travma ve fobilerinden kurtulman konusunda sana yardımcı olabilir. Tadını çıkar!

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişime ayak uydurman gereken bir gündesin. İşlerini evinde devam ettiren bir İkizler burcuysan bazıkoşullarının değişime uğraması seni adaptasyon konusunda zorlayabilir. Zamanında yaptığın birikimler acil çıkan ödemelerinde işini kolaylaştıracak. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan,yoğunluğundan özel hayatına vakit ayırmakta zorluk çektiğinin farkına varacaksın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal konularda yeni bir stil belirlemeniz gerekebilir. Yaptıklarınız kadar bunları sunduğunuz ve paylaştığınız çevrenin de önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Enerjinizi düşüren her şeye karşı bir duruş sergileyerek kendi içsel ve sosyal arınmanızı sağlayabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde beklemeniz gereken durumlar olabilir. İstediklerinizi yapmakta zorlanacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kişisel anlamda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Kabullenir olabileceksiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimle gerçekleştirdiğiniz başarılarınızın başkaları tarafından taklit edildiğini görmek ya da yolunuza konulan setler sizi oldukça rahatsız ve tedirgin edebilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların kalbini kazanacaksın bugün. Davranışlarınla, sözlerinle insanları tavlaman olası. İyi şeylere odaklanıp, daha yapıcı davranarak güzel şeyleri kendi hayatına çekebileceksin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarıyla vakit geçirmekten ziyade kendi başınıza kalmayı tercih edebilirsiniz. Hoşunuza gideceğinden emin olmadığınız bir yere davet edilmiş olabilirsiniz ve samimi olmayan bir gülümsemeyi taşımaktansa yalnız kalma fikrine daha sıcak bakıyorsunuz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için önemli olacak. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin konuşulduğu bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer üzerinde çalıştığınız konuyla ilgili ilham kaynağı veya size rehberlik edebilecek bir şeyler arıyorsanız, güvendiğiniz kişilerin yorumlarına açık olmalısınız. Özgü almayı beklerken eleştirilseniz bile bu eleştirileri dikkate almalı ve üzerine kafa yormalısınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İki kişi arasında kararsızlık çekiyorsunuz, olayların akışı her şeyi belirleyecek. Canınızı sıkmayın! İş yerinde duymuş olduğunuz bazı sözlerin tesiri altında fazla kalmakta ve yanlış adımlar atmaktasınız. Hislerinize mantık da katmalısınız, böylece daha isabetli kararlar vermiş olursunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>