İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerin Talep Görüyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. 'Babalar en iyisini bilir'. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Dolunay gününde yaşamınızda bazı konular netleşebilir, aile içi ilişkiler veya evle ilgili konular yeni bir noktaya taşınabilir. Taşınma, ev içinde davet ve organizasyonlar, geleceğe dair tasarılar gündeminizde olabilir. İsteklerinizi elde etmeye odaklanıyorsunuz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle çatışma içinde olan yöneticilerinden, yakın ekip arkadaşlarına kadar herkesin sana karşı uyum sağlaması ve fikirlerine danışması seni şaşırtmasın. Arkanda gökyüzünün desteğini hissettiğin güçlü bir gün olacak. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, geçmişteki bir birlikteliğin sıklıkla aklına gelebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızın yanında gündelik yaşamınızı oluşturan düzeni değiştirmek adına önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkan yeni proje tekliflerine sıcak bir şekilde bakabilirsiniz. Finansal konularınızın gündem teşkil edeceği kritik bir gün olabilir. Önemli görüşmeler veprojeleri gündeminize alırken aceleci kararlar vermeyin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza yönelik sorumluluklar almak isteyebilirsiniz, bu size yapıcı sonuçlar getirebilir. İşinizle ilgili durumlarda daha çok kabullenme yaşayabilirsiniz. Annenizle ilgili durumlarda daha fazla fedakârlık yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Koyduğunuz hedeflerin hayallerine kapılıp, işlerinizi aksatmamaya özen gösterin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlatmak istediğiniz olaylarda daha önce fark etmediğiniz fırsatları fark ederek kendinizden daha emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uğraştığınız her şey kafa karıştırıcı gibi gelebilir, ancak bu çok iyi bir etkiye sahip olacaktır! Zihniniz hareketlenecek ve heyecanlanacak ve aynı zamanda hücreleriniz yepyeni bir şekilde ateşlenecektir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay ileve kariyer konuları önem kazanıyor.Önümüzdeki günlerde İş yükünüz ve sorumluluklarınız artacaktır. Üstlendiğiniz bir projeyi bu dönemde sonuçlandırabilirsiniz. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurmaya özen gösterin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı olan soğuk davranışlarınızın nedenini bulup, çözmeye çalışın. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye ve dikkatli harcamaya özen gösterin. Aileniz ile birlikte dinlendirici bir seyahate çıkın.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.

2 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>