İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Daha Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sizin için yoğun bir sosyal gün. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizinle iletişim kurmaya çalışırken, telefonlarınız susmuyor olabilir. Sizi bir buluşmaya veya bir aile üyesinin doğum günü partisine davet edebilirler. Muhtemelen her daveti kabul edemezsiniz. Bu nedenle sizi pozitif ve ilham verici kişilerle buluşturacak etkinlikleri seçin. Son haftalardaki stresten sonra, yeniden şarj edilmeniz gerekiyor.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Modun bugün harika olmaya yatkın ve el attığın her bir projenin altından başarıyla kalkabilmeni sağlayacak bir ekstra özgüvene sahip olduğunu biliyorsun. Son birkaç gün biraz yavaş ve sönük geçmişken; bugün harekete geçmeye hazırsın. Evren pilot lambasını yaktığına göre yerden yükselmeye hazırsın!Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol - bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın farklı alanlarında isteklerinizi gerçekleştirme, sahip olma isteği artabilir. Bu doğrultuda kararlar alabilirsiniz. Hobilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanarak hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Düşündüğünüz durumlar önünüze gelebilir. Düşünceleriniz deneyimleri çekiyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutkanlığın üzerinde olabilir. Unuttuğun cüzdanın senin gün içinde zorluklar ile karşılaşmana neden oluşturabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalısın. İşi olmayan bir Boğa burcuysanbulma azmin sonuç verebilir. Çağrıldığıngörüşmesi için heyecanlı bir hazırlığa girişiyorsun. Mesleğin konusunda kült bilgileri kendi kendine tazeleyebilirsin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili partnerinizden alacağınız tepkiler sizi mutlu etmeye yetmeyebilir. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda karşı tarafın adım atmasını beklemek şu an için pek doğru bir zamanlama olmayabilir. Bugün kendinizi savunmak yerine biraz daha geri planda durmayı seçmelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşa bilirsiniz. Sorumluluklarınızın artması söz konusu olabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri için organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel yeteneklerinizin ön plana çıkması ile beraber dobralık konusunda dikkatli olmalısınız. Sabah saatlerinde işe başlarsanız akşam dinlenebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen yeni ayve para konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor. ş ve para konularında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni imkanlar edinebilirsiniz. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek üzere yeni adımlar atabilirsiniz. Sorumlu ve disiplinli hareket etmelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızdan birinin yardıma ihtiyacı var. Yapacaklarınızla onun kahramanı olabilirsiniz. Sakın geri plana çekilmeye çalışmayın.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay, finansal konuları ön plana taşıyor.Bütçe yönetimi ve gelir gider hesabı yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirler konularında problemlerle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizde bazı tartışmalar ve huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde duraksama dönemine girdiniz fakat çalışmaya ara vermeyin. Bugün normalden daha fazla sinirli olabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durmak için elinizden geleni yapın. 

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 06" R
Ay
Terazi
13° 19' 49"
Merkür
Boğa
05° 04' 58"
Venüs
Boğa
24° 42' 53"
Mars
Koç
14° 28' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 21"
Satürn
Balık
18° 03' 15"
Uranüs
Boğa
23° 27' 42"
Neptün
Balık
29° 25' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 07"
Lilith
Başak
25° 28' 26"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>