İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İşlerini Halletmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Ofisinizdeki işleri organize etmek için iyi bir gün. Dosyalamaya veri güncellemeye veya e-postalarına cevap vermeye odaklanırsanız daha sakin hissedeceksiniz. Satış görüşmeleri yapmak, toplantı düzenlemek veya başkalarıyla iletişim kurmak için iyi bir gün değil. İnsanların dikkatleri çok dağınık olabilir ve bu güçlü duyguları yansıtabilirler. Bu enerjiden sıyrılmaya çalışın ve kendinizi koruyucu bir balonun içinde tutun. Bu şekilde, gününüzü en iyi şekilde geçireceksiniz!

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Biraz fazla hassas ve gerginsin. Gezegenler seni huzursuzluğa sürüklüyor. Pozitif davranışlar benimsemek için ne gerekiyorsa yap. Meditasyon sana iyi gelebilir. Uzun bir yürüyüşe de çıkabilirsin. Modunu yükseltecek şeylerle ve insanlarla kendini çevrele. Ayrıca ilham verici müzikler de seni kendine getirebilir.Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda adım atmaktan çekinmeyin. Fikirlerinizin ve planlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Teklif sunabilir, tekliflerinizden olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamında gerçekleştirdiğin çalışmaları genişletmek isteyebilirsin. Özel hayatında aldığın yapıcı kararlar aile ilişkilerini düzenleyebilir. Önemli telefon görüşmeleri gündemde.  Çözüme ulaşamamış konuların üstüne gideceksin. Sosyal aktivitelere katılmak için gelen davetleri değerlendirmek isteyebilirsin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı olgun görünmek için kendi doğanızdan ayrılmak zorunda kalıyorsunuz. Bedeninize uygun olmayan kıyafet nasıl ki sizi rahatsız ediyorsa, yaratılışınıza uygun olmayan tavırlar da aynı şekilde rahatsızlık verecektir. Hatalarınız varsa bunları düzeltin ama olduğunuz gibi davranmaktan da vazgeçmeyin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli gündeminiz içinde iletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konular ön plana çıkabilir. Sorumluluk almanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güvenceyi ön planda tutsanız da enerjinizin yükselmesi ile beraber bugünlerde maceraperestliğe de açık olabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınızla ilişkileriniz vehayatınızdaki iletişiminizde daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz muhtemelen sizi görmezden geliyor ve şimdi bu dikkatsizliği telafi etmek için çabalarını iki katına çıkaracak. Aşırı derece agresif olmayın. Bunun yerine, sizin için önemli olan diğer şeylerin tadını çıkarın. Geçmiş şikayetlere ve pişmanlıklara sarılmayı bırakmalısınız.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de, sitem etmeden yapamıyor. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var. Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden kalan vakitlerde ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmayı terich edebileceğiniz bir gündesiniz. Akrabalarınızla kurduğunuz iletişimi derinleştirmeyi isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size bir sürprizi de olabilir. Buna sevineceksiniz...

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyorsunuz ve ondan ayrılmak istiyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın. Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tereddütleriniz, ilişkinizde sadece duygularla hareket etmeniz problemlere neden oluyor. Biraz sevgilinizi örnek alarak, davranışlarınıza dikkat edin. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sabahtan birikmiş işleri toparlamak, üzerinizdeki baskıdan kurtulmanızda çok önemli rol oynayacak. Akşama doğru kendinizi iyice rahatlamış hissedeceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 12' 27" R
Ay
Terazi
27° 46' 25" R
Merkür
Boğa
06° 47' 41"
Venüs
Boğa
26° 11' 31"
Mars
Koç
15° 23' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 21"
Satürn
Balık
18° 07' 50"
Uranüs
Boğa
23° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 26' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 40"
Lilith
Başak
25° 36' 26"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>