İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimi Evinden Başlatacaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün yalnız mısınız? Bir ilişkiniz veya takılacağınız biri yoksa, neden bir arkadaşınızı çağırmıyorsunuz? Neşelenin! Henüz kimseyi bulamamanız, asla birini bulamayacağınız anlamına gelmez. Bu gece arkadaşınızla dışarı çıkarsanız, belki de ruh eşinizle tanışabilirsiniz, o halde süslenin!

İşle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Günün enerjisi siziyapmamaya teşvik edecektir. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki, zihinsel olarak her şeyi geceleri ve hafta sonları yanınızda eve getiriyorsunuz. Ofiste yapmanız gereken şeyleri düşünmeyi bırakmak size zor geliyor. Bugün düşünmeyin bırakın. Arkadaşlarınız ve ailenizle biraz sosyal zaman geçirin. Zihninizin pillerini pozitif enerji ile şarj edin.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Bugün istediklerinizin peşinden gitmelisiniz. Hedeflerinizi değiştirdikten sonra temel amacınızın daha öncekilerden çok daha basit olduğunu fark edeceksiniz. Mutlu olmak için yapmanız gereken ne varsa yapın. Yapmanız gerekenleri biliyor ve yapmıyorsanız, mutlu olmaktan korkuyor olabilir misiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplumun seni etkili ve üretken bir insan olarak koyduğu noktada, hayatındaki yeniden yapılandırma ve orijinallik arzusu ile uzlaşmaya çalışmak oldukça zordur. Bugünlerde bir çok insanın karşı karşıya kaldığı ikilemlerden biri bu. Bu sanki başkalarının senden beklediği gibi yaşamak için gerçek kişiliğinden saklanmak gibi bir şey. Sana bugün için bir tavsiye: kendine çok yüklenme, sen sadece bir insansın.

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunlu ve gerekli harcamaları yapabilirsiniz. Sağlığınız için destekler alabilir, operasyonlar olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sıkılganlık hali hakim olabilir.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında uygulamak istediğin değişimi, evinden başlatacaksın. Yakın çevren ile konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak istediğin konular olabilir. Seyahat planlarını gerçekleştirmek için harekete geçeceksin. Yalnız bir İkizler burcuysan, beklemediğin bir anda kapını çalacak aşk rüzgarına kapılacaksın.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle uyumu yakalayacağınız bir gün olacaktır. Yeni tanışmalara ve başlangıçlara açık bu günde kendinizi oldukça enerjik hissediyorsunuz. Kendi içinizde kafanıza taktığınız düşünceler olabilir. Takıntılı davranmayın.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yaptığınız planlarda değişiklik olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız alanlarda daha başarılı olacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde mücadeleci tavrınızı ortaya koyacak olaylar yaşayabilirsiniz.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda sevgi ve başarının ön planda olduğu güzel bir gün geçirebilirsiniz ancak bu süreci kendi elinizden tersine de çevirebilirsiniz.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal patlamalar dikkatleri değişikliklere çektiği için bugün bu eğilim odak noktası haline geliyor. Beyniniz başka bir yöne gitmek isterken kalbiniz başka bir yöne gitmek isteyebilir. Devam etmeden önce derin nefes alın.

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin çarpıştığı bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile ortak bir hobi bulmanız ilişkiniz için en iyisi olacaktır. Bugünarkadaşlarınızdan bazıları sinirlerinizi bozabilir. Bulunduğunuz anın tadını çıkarmaya çalışın ve kendinizi pozitif insanlarla çevreleyin.  

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size anlamsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu fark edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz mümkün. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>