İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevdiklerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 20%

Her şey yolunda gidiyor. Kendinizden ve kararlarınızdan emin olun. İçinizdeki parıltının dışarıya yayılmasına izin verin ve verecek çok sevginiz olduğunu insanlara gösterin. Tavsiye ettiğiniz şeyleri kendiniz uygulayın. Etrafınızdaki insanlara olmalarını söylediğiniz şeyin tam tersi şekilde davranırsanız saygınlığınızı yitirirsiniz. Başkalarının enerjisinden faydalanmaya çalışmak yerine, kendi içinizdeki gücü hissedin.

Sonunda düşüncelerinizi toplamak ve organize olmak için sessiz bir gün! Son zamanlarda biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz, işte o kadar çok yöne dağılmışsınız ki, hangi projede çalışacağınızdan emin değilsiniz. Bugün, bu yoğunluk sona eriyor. Rahat bir nefes alıp masanızdaki yapılacak işlere bakabilirsiniz. Biraz kahve alın, sakin bir an yaşayın ve gününüzü planlayın. En azından bu gün için gündeminizi sonuna kadar görebileceksiniz.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Duyguların yükselmekte. En büyük fantezilerine gömülmekte kendini özgür hisset. Gerçeklikten kısa bir süre uzaklaş ve içindeki çocuğun dışarı çıkıp oynamasına izin ver. Ayrıca çevrendekileri kolayca etkileyebileceğin derecede bir özgüvene sahipsin. Katı bir bağlılık teklifi alırsan dikkat et. İhtiyaçlarını ve iyiliğini düşünerek hareket etmiyor olabilirler.Başkaları ne tarafa gideceğine karar veremezken sizin ayağa kalkıp yönlendirici kuvvet rolünü oynamanız büyük önem taşıyor. Bugün çarkları döndürmeye başlamak için gerektiğince saldırgan olmaktan çekinmeyin. Lazım olan tüm malzeme yerli yerinde, sadece işin tamamlanması gerekiyor. Yapbozun eksik parçasını tamamlamak için mükemmel konumdasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediklerinizin peşinden gitmelisiniz. Hedeflerinizi değiştirdikten sonra temel amacınızın daha öncekilerden çok daha basit olduğunu fark edeceksiniz. Mutlu olmak için yapmanız gereken ne varsa yapın. Yapmanız gerekenleri biliyor ve yapmıyorsanız, mutlu olmaktan korkuyor olabilir misiniz?

27 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişisel gelişim konularına odaklanabilir, sosyal çevrenizle ilişkinizi iyileştirme gayesinde, çabasında olabilirsiniz. Görüntünüz ve tarzınızla ilgili değişiklik yapmak, daha genç görünmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha bireysel düşünerek hareket edebilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen kendi işinin sahibi bir ikizler burcuysan artan işleri tamamlamak isteyebilirsin. Kalan vaktini dinlenerek geçirmek istiyorsun. Sevdiklerin ile daha fazla vakit geçirebilirsin. Yazı yazmak gibi yeteneklerin varsa bu yeteneğinin üzerine gidebilirsin.

27 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun hassasiyetini gizlemek isteyebilirsiniz. Alıngan olabilirsiniz ve bu durumu paylaşmak yerine içinizde biriktirmeyi düşünebilirsiniz. Ancak neşeli ruhunuza ağır gelecek konuları kendinize yük etmemelisiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendi istekleriniz yönünde ilerlemeniz zor değil. Ancak ailevi konular da daha sık gündeme gelebilir.

27 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek potansiyelinizin ortaya çıktığını kendiniz de hissedeceksiniz. Bu sebepten hayal ve hedeflerinizi büyük tutmanızda fayda var.

27 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

27 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişen fikirlere sahip olmak normaldir, bunun için kendinizi suçlamayın. Asıl sürekli aynı kalırsanız bir sorun var demektir!

27 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de, onlara daha yakın olmanız ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Yeni bağlantılar peşinde koşturmanız sizi motive ediyor.

27 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

27 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlıklı bir ilişkiye girmek istiyorsanız, içinizdeki sıkıntıları çözmeniz gerekiyor. Geleceğiniz için bazı finansal planlamalar yapmanız gerekiyor. Bugün önemli kararlar alırken içgüdülerinizden yararlanacaksınız.

27 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk oyunlarında güçlü liderlik özellikleriniz pekişecek ve karşıt cinsin bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ruhunuzu, duygularınızı ve yeteneklerini sergileyeceğiniz bir güne adım atacaksınız. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı herşey dikkatinizi çekecek, bir çocuk kadar iyimser ve inanç dolu tavırlara sahip olacaksınız. Cömertliğiniz sayesinde başkalarına destek olacak ve onların ilerlemelerini sağlayacaksınız. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek sürecek aşk oyunlarının kahramanı olmak isteyeceksiniz. Sizin için bugün herşey yolunda ve siz ışık saçacak kadar parıldayacaksınız. Olayları dramatize edebilecek ve sanat kolları aracılığıyla sesinizi duyurabileceksiniz. Spekülasyon konusunda da pozitif etkilere sahipsiniz. Yatırımlarınızı dilediğiniz bir alanda gerçekleştirebilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>