İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok hareketli, çok mutlu günler bekliyor. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, yüksek enerji, heveslilik, canlılık ve kendinize güven anlamına geliyor. Bu etki altında başlanan işler hızlı ilerler ve sonuç başarılı olur. Aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirir. Yeni bir buluşmanın veya çiftler arasında güzel paylaşımların işaretçisidir. Anlaşmak kolaydır. Birlikte uyumlu hareket edilir. Yeni bir projeye adım atılabilir. Ekip kurulması, işlerin uygulanması, bir çalışmanın başkalarına beğendirilmesi mümkündür. Görüşmeler olumlu geçer. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, çalışma hayatının içinde veya günlük yaşamda biraz keyifsizlik yaşanabileceğini işaret ederek, bizi gerginliğe sürükleyebilecek kişilerden uzak durmamız gerektiğini vurguluyor. Sadece kendini düşünen, başkalarından yararlanmaya çalışan kişilerle aramıza mesafe koyabiliriz. İstediklerimizi elde etmek için, işbirliğinde bulunduğumuz kişilere veya bazı insanlara dikkat etmeliyiz. Sağlığımızı ilgilendiren bir kontrolden geçebiliriz. Bu kontrol sonucu birkaç gün dinlenebiliriz. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aslında sadece biraz bireysel ve kendi halinde olmak istediğin bir gün. Bu yüzden kendini ifade etmekte biraz zorlanabilirsin. Sürekli kuruntulu halinin ve insanlara karşı olan güvensizliğinin sosyal yaşantını etkileyeceği bir olay yaşayacaksın. Geçmişten gününe gelen sorunları çözmek isteyebilirsin. Vergi, kredi ödemelerinde yeni bir planlamaya gidebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan ticari konularda yeni başlangıçlar için adım atabilirsin. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, senden hoşlanan kişiye şans vermek isteyebilirsin. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili beklentileriniz karşınızdaki kişilere biraz abartılı gelebilir. Ofis ortamında söylenen sözlerin çalışma arkadaşlarınız tarafından yanlış lanse edildiğine tanıklık edebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ya da parasal işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sağlık ve düzen konularına da önem verin. Biraz esnek olmakta fayda var.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken tatlı bir dil kullanıyorsunuz Çevrenizdekileri mıknatıs gibi çekiyorsunuz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi düzenleyebilir, bir türlü karar veremediğiniz konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki anlaşmazlıkları çözümleyeceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel bilgilerini ve duyularını keşfe çıkan İkizler için meraklarını giderecekleri bir gün. Sezgiler ön planda. Geçmiş ve güncelliğini sizin için yitirmiş konuların sıkıcılığı ile meşgul olabilirsiniz. Bilinçaltınız çok aktif. Sinirsel gerginlikler olası.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızda olan proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>