İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maskeler Düşüyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Kendinize güvenin. Birini kişisel yeteneğinizle etkileme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bugün için planlarınız varsa, iyi göründüğünüzden ve hissettiğinizden emin olun! Kendinizi ifade etmenin ve bu ateşli İkizler çekiciliğini yaymanın keyfine varacaksınız. Gittiğiniz her yerde olumlu tepkilerle karşılaşacaksınız.

Değer verdiğiniz birisinin hastalık ya da istihdamla ilgili sorunları bugün kendinizi biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Ancak, uzaklardan birinden alacağınız sıcak ve sevecen bir e-maille veya telefonla neşelenebilirsiniz. Bu, yeni e-mailler yazmak veya uzun zamandır duymadığınız insanları ziyaret etmek veya aramak için iyi bir gün. Üzücü haberlerin ya da kötü ruh halinin sizin iyi tarafınızı gölgelemesine izin vermeyin.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

İlginç sohbetler söz konusu olabilir. Bir partnerle veya arkadaş grubuyla riskli bir işe girişmiş olabilirsin. Belki de bir oyunla ilgili strateji planlıyorsunuzdur. Günün enerjisi diyaloglarına ekstra açıklık getirecek. Düşüncelerini yazıya dök ve işbirlikçi bir plan çıkar. İçinde bulunduğun durum her ne ise tek kişi hareket etmek yerine kafa kafaya vermek çok daha iyi olacaktır!Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 10.17 ile 18.33 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Bu saat aralığında dalgınlıklar, zihin dağınıklığı ve güne dair planlarınızda gecikmeler oluşabilir. Motivasyon ve özgüven daha dalgalı olabilir. Gün batımından itibaren ise gününüz hızlanıyor.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maskeler düşüyor! İnsanların seninle ilgili gizli planlarını daha net göreceğin bir günden geçiyorsun. Ufak değişimlerle görünüşünde farklılık yaratmak isteyebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemle tatil planını değiştirebilir, tatilin birkaç gününü onlarla geçirme kararı alabilirsin.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal konumunuzu saymayan kişilerle yakınlığınızı kesmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Değerinizi kimsenin düşürmesine izin vermemelisiniz. Hayallerinizin elinizden uçup gittiğini düşünüyor olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeklerle birleştirmek sizlerin elinde. Siz isterseniz gerçekleştirirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!

28 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgür ve serbest hareket etmek, bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak için sabırsızlanabilirsiniz. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Gözünüz kulağınız dışarıda olabilir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde olabileceğiniz herhangi bir rutinden kurtulun ve yeni bir şey keşfedin. Bu keşfettiğiniz şeyler zihninizi harekete geçirecektir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 10:17 ile 18:33 arasında Kova burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Bu saat aralığında yurt dışı bağlantılı işlerinizde, eğitim ve hukuk konularında gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. 18:34 itibariyle Ay, Balık burcunda seyahat etmeye başlıyor ve kariyer hayatınızla ilgili konular önem kazanıyor. İş hayatınıza yönelik plan ve projelerinizi gözden geçirmek için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Mars ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim yakın çevrenizle ilişkilerinizde destek sunacaktır.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızda olan proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün harika bir insanla tanışacaksınız ve ondan hoşlanmaya başlayacaksınız. Bugünyerinizde sizden daha fazla deneyime sahip bir meslektaşınızdan çok faydalı ve bilgilendirici tavsiyeler alabilirsiniz.   

28 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün farklı birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada karşılaştığınız kişiyi etkilemek istiyorsanız, daha radikal davranmalı ve onu şaşırtacak sıra dışı sürpriz bir olay yaratmalısınız. Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

28 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>