İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sabrın herkesi şaşırtıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Dilediğin her şeyi elde etmene destek olacak, beklenmedik bir enerjinin sana güç vereceği harika bir gün. Bu güzel modun ve insanlarla kurduğun güzel ilişkilerin keyfini çıkarmalısın. Kendine yönel; keyif aldığın şeyler yap. Ailene de vakit ayır ve pozitif enerjiyi onlarla paylaş.Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçindeki sanatçının açığa çıkmasına izin ver. Gezegenlerin dizilimleri bugün normalden çok daha rahat bir şekilde anlaşılacak olan sanatsal bir açı yapıyor. Aslında bugün bir şey eksikmiş gibi hissedebilirsiniz, eğer bu sanatsal yönünüzü açığa çıkaracak bir yol bulamazsanız. Sanat bir zevk meselesi, bunu bilmenize izin verin. Bu noktada yalnızca oyununuzu oynamak için size zevk verecek şeyler yapmayı unutmayın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine Aslan burcunda devam ediyor. 10:47 olduğunda boşluğa giriyor. İletişim kurmakta zorlanacağınız bir gün olabilir. Mailleriniz, mesajlarınız ulaşmış mı kontrol etmenizde yarar var. Merkür Başak burcuna bugün geçiyor. 14 Eylül'e kadar ailecek beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Çok fazla detaylara takılmamanız gereken bir süreçtesiniz. Aksi halde her şeye kusur bularak mutlu olamayabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrın herkesi şaşırtıyor!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Angarya işlerle uğraşmayı hiç sevmeyen sen bugün tam tersine bu tarz işlerle can başla uğraşabilirsin. Sabrın herkesi şaşırtıyor… Yönetimi sana ait bazı maddi alanlarda tatsız sürprizlerle karşılaşabilirsin. Birilerini azarlamadan önce sorunun gerçek sebebini bulmaya çalışmalısın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik konusunda hazır olup olmadığını sorgulayabilirsin. Ergenlik döneminde olan bir çocuğun varsa, hızlı duygusal iniş çıkışları ve ani öfke patlamalarına daha yumuşak tavırlar sergileyeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, kültür gezileri ve bilgi hazneni artırmak isteyeceksin. 

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal amaçlarınız ve idealleriniz parasal kaygılarınız yüzünden engellere takılabilir.Kendinizi hemen kötü hissetmeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız olaylarla ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Abartılı konuşmalar, çıkışlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde iyimserliğinizi korumak daha kolay olacaktır. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi iletişimi yüksek bir gün bekliyor. Dolunay etkisiyle (?) tamamlanmalar yaşayabilir, yeni başlangıçlar içinde heyecan duyuyor olabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var. Seyahate çıkmayı düşünebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir anda kendinizi büyük sorumlulukların altında bulabilirsiniz. Bu sorumluluklar, sizin değil hayatınıza giren birinin de olabilir. Dengenizi kaybetmediğinizden ve kendinizi kaptırmadığınızdan emin olun.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, 14 Eylül'e kadar Başak burcuna geçerek size destek verecek. Evinizde tadilat, tamirat, badana boya işlerine girişirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz. Fazlalıklardan kurtulup sadeleşmek için oldukça iyi bir dönem. Bu dönemde evden çalışabilirsiniz. Gelen gideniniz çok olur. Siz de ev ziyaretlerinizi sıklaştırırsınız. Yakın çevrenizle diyaloğunuz artar.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu sert tutumunuz ve yanlış anlaşmalar evliliklerde ve uzun soluklu ilişkilerinizde problemler yaşanmasına sebep olabilir. Uzun süredir problemli olan evliliklerde bitişler söz konusu olabilir. Duygularınızı üst perdeden yaşadığınız bu dönemde ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; hayatında bazı şeylerin yoluna girmediği endişesine kapılabilirsin. Fakat maddi ve manevi açıdan desteklendiğin bir gündesin. Taşınma veya dekorasyon işleri yapabilir ya da uygun vadeli kredilerle, ev ya da araba almayı düşünebilirsin. Daha detaylı ve titiz düşüncelerle, araştırmalarla, kendini besleyebilir ve yeni fikirlere açık olabilirsin.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>