İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı harcamalarınız olabilir. Bir eşyanızı kaybedebilir veya kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Gün içinde arzu ettiğiniz maddi manevi isteklerinize daha fazla tutku ve hırsla yaklaşabilirsiniz. Kendi dünyanızda kalma ısrarı gösterebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenle olan iletişimin maksimum seviyede olacak. Senin için oldukça verimli geçecek bu günde hayatına yeni insanlar dahil oluyor. Aile ilişkilerinde alacağın kararlar farklı çatışmaların doğmasına neden olabilir. Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Çalışan bir İkizler burcuysan, yeni anlaşmalara imza atmak için aceleci olmamalısın.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim kurduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Sizin konuları açık ifade etmeyişiniz karışıklığa neden olabilir. Karışıklığa imkan verecek söylemlerden kaçının.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşa bilirsiniz. Sorumluklarınızın artması söz konusu olabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri için organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hissettiğiniz bir günde olabilirsiniz. Özellikle geçmiş konuların tekrar gündeme gelmesi sizde bir huzursuzluk yaratabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gecikmeler ve streslerle karşılaşabileceğiniz için bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazılarının kıskanç veya sinsi olma ihtimaline karşı etrafınızı dikkatlice izleyin. Kendinizi doğayla ilgili, enerjinizi yenileyecek topraklama faaliyetlerine dahil etmeyi hedefleyin. Bugün üretken olmak için bir ana planınızın olmasına gerek yok, kendinizi akışa bırakabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi yansıtabileceğiniz ortamlardasınız.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışacaksınız ve kafanız karışacak. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelisiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>