İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar sağlık konularına daha özenli yaklaşmanız gerekecek. Bu konuda, son günlerde sürdürdüğünüz boş vermişlik, başınıza küçük dertler açabilir. Duygusal bir dönemdesiniz. İdeallerinize yakınlaştığınız hissi, enerjinizi daha da yoğunlaştıracak. Bu moral durumuyla bugünlerde içinizde hissedeceğiniz coşkular size yeni kararlar aldırabilir.

30 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Neptün ile kavuştuğu gündüz saatlerindehayatınızda duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Hep hedeflediğiniz yerden deteklifi gelebilir. Akşam Ay-Mars sert kontağı sebebiyle özellikle yöneticinize karşı agresif olabilirsiniz. Bu yılın Satürn retrosu bugün itibariyle Oğlak burcunda başlıyor. 18 Eylül'e kadar yaptığınız harcamalarda dikkatli olun. Borçlarınız giderek artabilir. Gelirinizin üstünde yapacağınız ödemeleri kapatmakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda temkinli olmalısınız. Ciddi sağlık problemi olanlar için ameliyat konuları gündeme gelebilir. Miras konunuz varsa başkalarının dediklerine güvenmeyin. Detaylı retro yazısı için tıklayabilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarına son vermek isteyeceksin!Disiplin gezegeni Satürn, bugünden itibaren toprak burcunda geri hareketine başlıyor. Bugün Senden yaşça büyük birinden öğreneceğin bilgi, ummadığın bir anda işine yarayabilir. Çalışma alanına yeni bir düzen getirmek, plan program yapmak senin için önemli olacak. Mesleki gelişimini artırmak adına sertifika programlarına dâhil olabilirsin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Çevrendekilerin söylediklerine bu kadar kafana takarak kuruntu yapmak sana zarar veriyor, artık buna dur demelisin. Yaşadıklarını gözden geçirmek için etrafındakilerden biraz uzak durmak isteyebilirsin. Akşamüzeri sevgilinin yapacağı duygusal konuşma sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak.

30 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde yanlış anlaşılmalara ve gereksiz kırgınlıklara karşı dikkat etmelisiniz. Bugün söylediklerinizi ince eleyip sık dokumalısınız.

30 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

30 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve gücünüzü fark ettikten sonra amaçsızlaşabileceğiniz gibi doğru davranarak kaderinizi değiştirecek bileşenleri ortaya da çıkartabilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili İkizler; kariyerinle ilgili yaptığın görüşmeler bir anda kesintiye uğrayabilir, toplantılarda hazırlıksız yakalanabilir ya da sosyal hayatında çatışmalar yaşayabilirsin. Aldığın kararlarda değişiklik yapmak zorunda kalabilir, belirsizlikten dolayı huzursuz olabilirsin.

30 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanında bütünü görmeden hareket etmeyin. Anlaşmaları sözleşmeleri iyice okuyup imzalayın. Yeterli bilgi edinmeden harekete geçmeyin . Hayallerinizle günün gerçekleri uyuşmayabilir.

30 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın yüksek enerjisini spiritüel çalışmalara katılarak destekleyin. Şifa çalışmaları, nefes terapisi, yoga, meditasyon size iyi gelir. Kredi başvurunuzda gelişme meydana gelebilir. Ortak paylaşımlarınızda 19 Eylül?e kadar yavaşlayan bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Sabrın sonu selamettir.

30 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın ağırlıklarını koyacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Ek olarak, hiç hesapta olmayan bir yükümlülüğü de yerine getirmeniz gerekebilir. Bu durum, ufak da olsa bir gerilime sebebiyet verebilir.

30 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>