İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.

Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.

Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.

Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evlilik ve ilişkilerinizin gündemde olacağı bir güne başlıyorsunuz. Ama herhangi bir gün değil, bugün o kadar güzel görünümler var ki aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Sevgilinizden veya eşinizden uzun zamandır görmediğiniz davranışlar görebilirsiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Evlilik teklifleri bile alabilirsiniz. Sevginizi göstereceğiniz aynı zamanda da karşı taraftan göreceğiniz bir gündesiniz. Ortakaçmış olanlar için de bugün maddi getirisi yüksek olan işlere imza atabilirler. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Beklenmedik haberler alacaksın!Son birkaç haftadır gelişen olaylardaki aksilikler seni ruhen yormuş olsa da bugünden itibaren özüne döneceğine eminim. Bugün beklenmedik haberler alabilir, bu zamana kadar kaygılarının yersiz olduğunu anlayabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, sektör ve piyasa araştırması yapacaksın. Geleceğini garanti altına almak istediğin için bin düşünüp bir adım atacaksın. Özel yaşamınla ilgili olarak sıradanlaşmaya başlayan süreci toparlamak adına bir şeyler yapmaya başlaman akıllıca olacak. Gezegenlerin seyri aşkın en güzel halini yaşamanı sağlarken, kırılan kalpleri de onarmayı ihmal etmeyecek. İlişkinin ilgiye ihtiyaç duyduğu bugünlerde birbirinizi şımartacaksınız. Akşam saatlerinde yakınlarını ziyaret edebilirsin. Kuzeninle ya da aile büyüğünle gireceğin diyalog seni biraz zorlayacak.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karamsar duygularınızın baskısını içinizde hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumu sevdiğinize yansıtmayacak ve endişelerinizi kontrol altına alacaksınız. Parasal konulara yönelik bazı terslikler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetler sizi rahatlatacak ve keyiflendirecek.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde tepkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Dengede kalmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran durumlara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam dostlarınızla birlikte paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel anlamda bir tuhaflık hissediyorsunuz. Yatırımlarla ilgili değişik kapılar gözlemliyor, yeni trendlerden para kazanma yollarını araştırıyorsunuz. Kariyer hayatınız uzun zamanın zirvesini yaşayacak. Rahat olmayın, hırslı olun. Savaşın. Savaşırsanız kazanacaksınız.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak inançlara ve ideallere sahip olduğunuz insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni deneyimler, başlangıçlar olası. Sürdürülebilir eğitimlere başlamak, yabancı dil öğrenmek için koşullar uygun. Uzmanlık, yükseköğrenim konularında gelişmeler olası.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler eviniz olan Yay burcunda seyahat edecek. Partnerinizin neşeli tavırları ve size verdiği kıymet mutlu olmanıza neden olur. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşup birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkacaktır. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Eğitim, tanıtım, medya planlama, pazarlama konuları ön plana çıkabilir. Organizasyon işlerinde başarılı olursunuz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yükünün bugün artabilecek olması, herşey ile aceleyle, hatta neredeyse panik halinde ilgilenmenize neden olabilir. Bu nedenle önemli detayları atlayabilir, önemli noktalar üzerinde yeterince kafa yormayabilir ve sonuçta da sizi üzecek hatalı işlemler yapabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 16' 33" R
Ay
Aslan
01° 31' 01" R
Merkür
Koç
27° 25' 55"
Venüs
Boğa
17° 20' 33"
Mars
Koç
09° 54' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 30"
Satürn
Balık
17° 38' 38"
Uranüs
Boğa
23° 06' 50"
Neptün
Balık
29° 16' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 36"
Chiron
Koç
21° 22' 52"
Lilith
Başak
24° 48' 35"
True Node
Koç
14° 55' 12"
Son Güncelleme : 13/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>