İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişi geçmişte bırakıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün 'yuva kurma' havasında olabilirsiniz. Belki de şu an ciddi bir ilişki içindesiniz, aşk hayatınız güzel bir şekilde ilerliyor ve bir yuva kurma düşünceleriniz olabilir. Sevgilinize bir ev almayı düşünebilir ya da bir nişan yüzüğü almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Şu anda bir ilişkide olmasanız bile, böyle arzunuz olabilir. Evlilik ve bağlılık gibi konuları düşünebilirsiniz.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Nispeten sakin bir gün geçireceksin. Son zamanlardaki içsel arayışların yerini huzura bıraktı. Günlük hayatın rutiniyle - her zaman dikkate alınmayan açılarla - oldukça bağlantılı hissediyor olacaksın: hava, insanların ifadeleri, küçük tesadüfler... Adeta bulutlar üzerinde süzüldüğünüz söylenebilir... Bugün büyük miktarda özgüven depolayacağın bir gün olacak!Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:32-16:18 aralığında Ay hareketine boşlukta devam ediyor. Bankacılık işlemlerinizde, para transferlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. 16:18 itibariyle ise Ay, Aslan burcuna geçiyor. Sizler için de hareketli bir dönem başlıyor. Sosyal çevrenizde ışık saçacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yakınlarınız, kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay-Venüs kavuşumuyla beklemediğiniz anda sevdiğinizden haber alabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi geçmişte bırakıyorsun!Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Kendine yeni bir yol hazırlamanın vakti geldi de geçiyor. Geçmiş geçmişte kaldı ama izleri seninle! Bugün, geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsatı yakalayabilirsin. Artık bambaşka bir sen olacaksın. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, aktif olarak yer aldığın bir topluluğun ya da projenin davetine katılman söz konusu olabilir. Değişiklik sana iyi gelecek. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, senden hoşlanan kişiye şans vermek isteyebilirsin. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugün merkeze almalısınız ve hissettiğiniz gibi hareket etmelisiniz. Size dayatılan şeylerden uzak kalmak ve özgürleşmek size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların niyetlerini sezmek konusunda kendinizi törpülenmiş hissedebilirsiniz. İlişkinizde kendinizi daha hevesli hissedebilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, aile büyükleri ve patronlarınızla olumlu diyalog geliştirebileceğiniz, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayacağınız, ilişkilerde korunma, sevgi ve bağlılık ihtiyacınızın arttığı, akşam saatlerinde ise partnerinize ve sevdiklerinize alınganlık yapmadan, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve mutluluk, birlikteliğinizin bir numaralı odak noktası. Kendinizi güvende hissedeceksiniz ve dolayısıyla en derin dileklerinizi eşinize doğru kolayca söyleyebilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı, çalışkan bir gündesiniz. Kardeşlerinizle program yapabilirsiniz. Badana, boya, tamirat işleri bir çırpıda hallolur. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizi evinizde kendinize ayırdığınız mini ofiste mükemmel bir biçimde kağıda dökebilirsiniz. Pratik zekanızla olaylara hızlı çözüm üretirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu çok çalışmanın karşılığını alacağınız bir gündesiniz. Gün içerisinde olacak gelişmeler, özellikle günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınız ile ilgili olacak gelişmeler sizi çok mutlu edecek. Yabancı kaynakları iyi kullanmalısınız. Mesafe olarak sizden uzak olan bazı kimselerden fayda sağlıyorsunuz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün duygusal hareketliliğin artarken, kararsızlık ve bunun doğurabileceği huzursuzluk hissiyatı olabilir. Olabilecek devingenlik seni olumsuz düşüncelere sürükleyebilir. Akşam saatlerinde sakinleşebilir ve alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsin. Hikâye yazma, resim yapma gibi yaratıcılığını artıracak işlerle uğraşabilirsin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>