İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günü Birlik Planlar Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Bugün kelimeleri kullanmaktaki büyülü yeteneğinizi ortaya koyacaksınız. İletişim gerektiren tüm işler size kolay gelecek. Mesaj ve e-postaları yanıtlamak ya da rapor yazmak için ideal bir gün. Düşüncelerinizi ifade ederken doğru cümleleri bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Topluluk önünde konuşmanız gerekiyorsa notlarınıza pek bakmayın. Bırakın sıcaklığınız ve mizah yeteneğiniz doğaçlama yoluyla ortaya çıksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

4 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilir, günün erken saatlerinden itibaren sevdiklerinizle hızlı bir iletişim trafiğinde olabilir veya organizasyonlara katılabilirsiniz. Anın tadını çıkarma ve heyecanı yakalama isteğiniz artıyor olacak.

4 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesai saatlerine ait düşünceleri pazar gününe taşımak istemeyeceksin. Bugün uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için harika bir gün olabilir. Yoğunprogramın düşündüğün tatil programı için sorun teşkil edebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle birlikte günü birlik tatil planları için harekete geçebilir, kısa mesafeli rotalar oluşturabilirsiniz. Yalnız bir İkizler burcuysan, yakın çevrenden bir kişiden gelecek aşk itirafı seni çok şaşırtacak.

4 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız ve ülke gündemi nedeniyle bazı seyahat engellileriyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bugün ailenizle dijital kanallar aracılığıyla görüşebilir, günün kalan zamanında koşullarınızla ilgili düzenlemeler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

4 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde partnerinizin verimsiz hallerini görmek iç disiplininizi tetikleyebilir. Duygusal konularda güç ve iç disiplin odaklı olabilirsiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sadece siz değil, çevrenizdekiler de geniş bilginiz ve dünyayı anlayışınızdan faydalanacaktır. İnsanlara rehberlik ederken bir yandan da kendi sorunlarınıza çözüm bulmayı deneyin. Düğümleri çözdüğünüz zaman aşk hayatınız da yolu açılacaktır.

4 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

4 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kontrol altına alın. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

4 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden emin olun. Acil durumlar için biraz para biriktirmeyi deneyin. Yakın arkadaşlarınız ve aileniz ile vakit geçirdikten sonra kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile bugün Ay'ın bulunduğu konum, size destek verecek

4 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>