İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Doğrunun Peşindesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda yoğun bir gün geçirebilirsin. Bu yoğun ortamın seni sıkmasına izin vermemelisin. Mümkün olduğunca dikkatini dağıtmaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek senin için iyi olacak.

5 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Mevcut yaşam düzeninizi değiştiren, hızlıca ortaya çıkan yenilikler karşınıza gelebilir. Özellikle bir süredir beklediğiniz haberler bugünlerde size ulaşabilir. İş başvuruları,görüşmeleri ve yenibaşlangıçları için potansiyel bir zaman dilimi olacaktır. Dönemsel projeler ve ekteklifleri de karşınıza gelebilir.

5 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğruluğuna inandığın konuların arkasında duruyorsun. Bu durum geleneksel bir yapıya bürünmüş gibi görünmene sebep olabilir. Venüs, bugün öncü burçta konumlanmaya başlıyor. Çevrendeki kişilerle olan paylaşımların artış gösterebilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle uzun konuşmalara dahil olabilirsin. İçini kemiren düşüncelerin açığa çıkmasını istiyorsun.

5 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz arasında miras konularında anlaşmaya varıyorsunuz. Yeni gelirlerinizin olması sizi yeni yatırımlar yapmaya götürebilir. Gelir akışınızın artmasıyla finansal tablonuz ile ilgili gelir gider dengenizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde çalışma koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla paylaşmak size iyi gelecektir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde hareketlenmeler yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniay sizi sağlık alanında etkiliyor. Beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz, kendinize dikkat edin. Alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi yenilemenizin zamanı gelmiş olabilir. Yaşamınızdaki dağınık alanları toparlamanız gerekiyor.

5 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, size bir şeyler öğreteceğini hiç beklemediğiniz birisinden yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sizinle karşıt görüşte olan birisi ile ruhen bir çatışma içerisine girmeniz muhtemel. İki felsefe arasında ortak noktayı bulmak sizin için bu çatışmadan kaçınmanın bir yolu olabilir. Bu da muhtemelen diğer kişinin size bir şeyler öğreteceği gibi sizin de ona öğretmenizi sağlacaktır. Bugün ön yargılı olmamaya çalışın.

5 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda gittiğiniz her yerde çevrenize bir hayran kitlesi çekebilirsiniz! Herhangi bir iltifattan utanmak yerine, onları samimi bir şekilde kabul edin. Bu övgü, size cesur bir yaratıcı proje başlatmanız için ihtiyaç duyduğunuz güveni verebilir. Entelektüel projeler muhtemelen maddi olanlardan daha kolay gelecektir, ancak ne yaratmak isterseniz isteyin, odaklanmak bugün gerçekten güzel bir şey hayal etmenize yardımcı olacaktır.

5 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda duygusal bir bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

5 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

5 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Olan biten her şeyi yakından takip etme arzunuz ve isteğiniz var. Bu durum, enerjiniz açısından sizi zorlayabilir. Mevcut durumunuzu biraz olsun koruma altına almaya çalışmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

5 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz, ama yanılıyorsunuz. Karamsar duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş konusunda da üstlendiğiniz projeleri zamanında teslim etmekte zorlanmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olun. Taksitlerinizi ödemekte zorlanabilirsiniz. Genel gerginliğiniz, uykusuzluğa yol açıyor. Eğer midenizde herhangi bir rahatsızlık varsa fazla stres altında kalmamaya çalışın

5 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>