İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, birinci dereceden sorunlarınızda elemeler yapacağınız olumlu gelişmeler var. Sabırlı bekleyişinizin karşılığını alacaksınız. Yakınlarınızdan birisininyaşamıyla ilgili yeni düşünceleri ilginizi çekecek. Konuyla ilgili birtakım etütler ve eğilimler içine girebilirsiniz. İlginç bir konuda çeşitlilik gösteren önerilerinizi netleştirme ihtiyacına gireceksiniz.

5 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:15 Ay-Mars görünümü, eviniz, işiniz, aileniz, yurdunuzla alakalı konularda dikkat kesilirsiniz. Bazen öyle gergin olursunuz ki, en ufak bir sorun dahi tepki vermenize neden olabilir. Saat 14:27 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyecekler. Ancak siz dış etrafınızdaki insanları gayet iyi gözlemleriniz. Eviniz veya ailenizle ilgili konular da, bugün ön planda. Daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar bugün gözlerinizden kaçmaz. Saat 17:14 Ay-Güneş görünümünde, bizim en fazla üzerinde durmamız gereken nokta, huzurumuzu dış etkilerin bozmasına izin vermeden, kendi içimizde tesis etmeye çalışmamızdır. Bir şeyler bizi endişelendiriyor, düşündürüyor, yoruyor olabilir. Bunları şöyle bilinçli şekilde ele alabilirsek, sorun çıkartan noktaları tespit edebiliriz. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

5 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu için plan yapmış olabilirsin. Ancak son dakikada planlarını iptal etmek durumunda kalabilirsin.

5 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızdaki dengesizlik sizi umutsuzluğa sevk etmesin. Evinizle ilgili kurduğunuz bazı planları hayata geçirmek sizi mutlu edecektir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalar ve hayaller ile güne başlayacaksınız. Ancak hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşmanız gerekiyor. Yoksa yapmanız gereken işlerle ilgilenmeniz zor olabilir. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili endişeleriniz olabilir ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen kaygılar gördüğünüz rüyalarda açığa çıkabilir. Ayrıca anneniz ile ilgilenmeniz gerekebilir veya anneniz ile birlikte yaşadığınız eski günleri hatırlayabilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile konularında hassas olabilirsiniz, bu alanda özellikle öğle saatlerinde çalkantılı olabilecek bir gündeminiz olabilir. Sorunlarla yüzleşmek her zamankinden zor gelebilir, kaçmak ise çözüm olmayabilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz veya evinize yönelik olaylarla uğraşabilirsiniz. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Bugün, beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekle şansınız ve keyfiniz yerinde olacak.

5 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır. Aile bireylerinizle ve bilhassa ebeveyninizle iletişiminizi sıklaştırmak isteyebilirsiniz. Evinizdeki tamirat işleri, elektronik aletlerin bakımları gibi bitirilmesi gereken işlerinize yönelebilir, vaktinizi bu tip işlerin detay gerektiren kısımlarına kafa yorarak geçirebilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gerektiren durumlarda titiz ve vesveseli davranışlar sergilemeniz olasıdır.

5 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>