İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Göksel enerjiler özgüvenini arttırdıkça hiç olmadığı kadar iddialı ve kuvvetli hissediyorsun. Eğer birisiyle zorlu bir ilişki sürecinden geçtiysen, bugün aranızda bu meseleleri konuşabilir; sorunu tanımlayabilirsiniz. Kendini açıkça ifade edebilecek ve senden olumsuz anlamda faydalanılmasına fırsat vermeyeceksin. Bu keskin enerji, ilerlemeni sağlayacak.Bugün içinizde eski ve yeni arasında şiddetli bir savaş çıkabilir. Bir yandan güvenli, bilinen, muhafazakar bir yaklaşım benimsemek isterken, diğer yandan yeni ve yaratıcı olanın cazibesine kapılabilirsiniz. Bu iki güç birbiriyle zıtlaşıyor ve sizi de taraf seçmeye zorluyor olabilir. Eskiden aldığınız dersleri unutmayın ancak kesinlikle yeniyi getirmekten de çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihniniz oldukça açık ve hızlı. İşinizde bayağı ilerleme kat edeceksiniz. Parasal konuları konuşmak için bugün hayli uygun görünüyor. Olaylara mantıklı yaklaşmanızda fayda var.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşemediğin ve seni mental anlamda aşağıya çeken duygu ve düşünceleri zihninin tozlu raflarına kaldırıyorsun. Mücadele etmeye başlıyor hayatındaki güzleliklerin önemini daha iyi anlıyorsun. Önünü daha net görmek amacıyla bir dargın bir barışık olduğun kişilerle iletişimini tamamen kesebilirsin. Bugün komşun belli bir konuda senin yardımını istemek amacıyla kapını çalabilir. Ortaklarıyla arası kötü olan ve kendi işinin sahibi olan bir İkizler burcuysan, radikal kararlar verebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan arkadaş ortamından birisi ile yakınlaşabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlatmak istediğiniz konularda bugün başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeterli gayreti gösterdiğinize inanıyorsanız sadece olayları izlemelisiniz. Abartıya yer vermemeli, bahaneler yaratmamalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir parasal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde ise kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklentiniz çoğaldıkça mevcut ilişkisel enerjinizi de korumakta zorluk çekebilirsiniz. İkili ilişkilerde fırtına uyarılarına dikkat etmekte fayda var.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında ilerleme sağlayabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Beklediğiniz paralar bugün gelebilir. Kendinizi daha rahat ve güvende hissedebilir, alışverişe çıkabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Acele etmeden hareket ettiğinizden emin olmalısınız. Ayrıca yaptığınız işe biraz eğlence katmanızda da hiçbir sorun olmayacaktır. Biraz neşelenin!

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde gelirlerinizi arttırmakla ilgili konular olabilir.Ay ile Jüpiter karşıtlığını gelir gider hesabımı yapmak ve bütçenizi planlamak için değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız, yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece enerjik ve girişken, aynı zamanda da azimli olacağınız bir gün içindesiniz. Büyük getirileri olacak olan atılımlar yapmak veya büyük planları uygulamaya koymak isteğiniz sayesinde başarıya giden yolda bir adım daha atabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yüzleşemediğin ve seni mental anlamda aşağıya çeken duygu ve düşünceleri zihninin tozlu raflarına kaldırıyorsun.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler;ve sosyal hayatında başarılı olabileceğin girişimlerde bulunabilir, birçok görüşme ve toplantıya katılabilirsin. Sezgilerine dayanarak aldığın kararlardan olumlu sonuçlar alabilirsin. Yeteneklerini sergileyebileceğin ortamlarda yer alabilir, duygusal hedeflerinin peşinde koşabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>