İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Senin Adına Karar Alınması Hoşuna Gitmeyebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Şu anda çok şımarık hissedebilirsiniz. Günün enerjisi meşgul ve aktif kalmak için size ilham verebilir. Biraz egzersiz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Spor salonunda kendinizi zor bir antrenmanla karşı karşıya getirebilirsiniz. Ya da tempolu bir doğa yürüyüşüyle ya da normal yürüyüşle keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzda dolaşan ekstra enerjiden yararlanın. İşleri yapmak ve bu kalorileri yakmak için bu artan dayanıklılığınızı kullanın.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Tıpkı sanki birisi hard diskini formatlamış ve artık her şey daha kolay akmaya başlamış gibi hissediyorsun. Yeni sistemini anlaman için kilit nokta disiplin ve organize çalışmak. Düşüncelerini düzene sok, enerjini daha verimli harca. Eğer kaynaklarını verimli kullanırsan genel olarak daha etkili bir işleyişe sahip olursun.Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Karşınızdaki kişilerin beklentilerini ve niyetlerini anlamak üzerine kafa yorabilir, merak duyduğunuz kişilere çekilirken sıkıcı ortamlar ve kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bazı ilişkilerde ikilem ve dengesizlikler olabilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı prensiplerinin ihlal edilmemesi adına endişelerin olabilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir İkizler burcuysan onların senden habersiz aldığı karara sinirlensen de belli etmek istemiyorsun. Sosyal medyada temizlik yapmak isteyebilirsin. Paylaşımlarını beğenmediğin sayfaları takipten çıkarıyorsun.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizi gündeme getirmek isteyenler olabilir. Size getirilen sözlerin gerçeklik payını araştırmadan yeni bir karar almamalısınız. Eğer aklınızda bununla ilgili bir mesele varsa yaşadıklarınızı ve geçmişte muhatabınız olan kişiyi baz almalısınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yay’da ilerleyen Ay, yakın beraberliklere ve ilişkilerinize daha hassas yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Ortaklaşa konularda daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinize kişisel gelişim ile paralel giderek ulaşabileceğinizi bildiğiniz için daha verimli ve eğitimli olmak hususunda isteyerek adım atabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pozitif kaldığınız sürece sandığınızdan çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Kendi kendinizi sabote etmekten vazgeçin. Önünüzdeki işi bir çocuk olsa bile halledebilir. Bu nedenle kendinize güvenin!

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınızın daha da güçlü olmasına yardım ediyor. Aktif hareketleriniz ön plana çıkarken, beden dilinizi doğru kullandığınız bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. 

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkizler burcu maddi kazançlar konusundaki hırslarınız artıyor. Siz de çok daha fazla para kazanmak, belki değişik yatırımlar yapmak istiyorsunuz. İstediğinize ulaşabilecek fırsatlar doğacaktır, merak etmeyin. Şanslı bir gündesiniz. Gizli yürüttüğünüz konularda şansınız yaver gidebilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile güçlerinizi birleştirip harika işler başaracaksınız. Motivasyonunuzu yükseltin veyerinizdeki çalışmalarınıza odaklanın. Hayatınızda olan her şeyi kafanıza takarak kendinizi yıpratmayın.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizin gündemde olacağı ve onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Partneriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilir. Ancak mantıklı açıklamalarla onu ikna edebilirsiniz. Yapacağınız en kötü şey sert tepki göstererek konuyu kestirip atmaktır. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz. Düşündüğünüz yatırımların riske deyip deymeyeceğini yeniden düşünün.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>