İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bencilliği de Kenara Attığın Takdirde Senden Mutlusu Yok Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:12-14:48 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 14:48'de Koç burcuna giriş yapıyor. Tam da bu zamanla birlikte şansınızın açıldığı bir sürece giriyorsunuz. Yüzünüzün güleceği, keyifli bir akşamda olacaksınız. Dostlarınızla görüşmek iyi gelecektir. Güneş-Neptün arasındaki güzel etkinin ortaya çıkmasıyla çalışma hayatınızda hedeflerinize ulaşacağınızı görebilirsiniz. Rahatsızlıklarınızda şifa bulacaksınızdır. Sadece kendinizi fazla yormayın.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görev ve sorumluluklara odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler ve yakın çevre iletişimlerinizin aktif olacağı bugünü pozitif anlamda doğru değerlendirmelisiniz. Kendinizi ifade etmeniz gereken yerde geri çekilmeyi seçerseniz bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Bugün isteklerinizi dile getirirken daha sakin ifadelerde bulunmalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma yapmak, bilgi ve veri toplamak ayrıca duygularınızı da takip etmek için oldukça uygun bir gün.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü size ilişkilerde şans ve şanssızlığı aynı anda getiriyor bugünlerde. Hem destekleniyorsunuz hem de bazı engelleri aşmak gerekiyor. En iyisi kariyere odaklanmak

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi arkadaş grubunuz dışında neler olduğundan pek haberdar değilsiniz. Dışarıda neler oluyor pek umursamıyorsunuz. Böyle yapmaya devam ederseniz kendi ortamınızdan da sıkılmaya başlayacaksınız. Yeni insanlar tanımaya çalışın.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evren size “Dur, temponu düşür ve doğadaki güzellikleri fark et” diyor. Zira Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim hislerinizi ve çevrenizde olan bitene karşı duyarlılığınızı harekete geçirecek. Bu titreşimin farkına varıp, hayatınızda uzun vadede meydana getireceği değişimleri takip edin.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda geleceğe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Gücünüzü göstermek, kendinize güvendiğinizi kanıtlamak arzusunda olabilirsiniz. Birilerine kendinizi saydırmak veya değerinizin anlaşılmasını istemek gibi durumlarınız olabilir. Hayatınızın anlamının değiştiğini, yeni anlamlar kazandığını fark edebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler;hayatında eksik kalan ve tamamlanması gereken işler sabah saatlerinde seni meşgul edebilir. Sonrasında değişen dinamiklerle hedef ve ideallerine yöneleceğin bir sürece girebilirsin. Grup ve arkadaş organizasyonları içinde hareketli ve aktif olurken girişimlerde bulunmak içinde heveslenebilirsin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 34" R
Ay
Aslan
19° 22' 36" R
Merkür
Koç
29° 08' 38"
Venüs
Boğa
19° 07' 42"
Mars
Koç
11° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 03"
Satürn
Balık
17° 44' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 22"
Lilith
Başak
24° 58' 14"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>