İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanlış Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

İki ilişki hakkında gidip gelebilirsiniz. Eğer iki farklı insana duygusal açıdan bir şeyler hissediyorsanız, ne istediğinizi net olarak bilmeniz gerekebilir. Birine daha çok dostça yaklaşıyorsanız, belki de ilişkinizi platonik tutmak en iyisidir. Diğeriyle aranızda daha romantik bir çekim varsa, o kişiyle ciddi bir ilişki kurmak isteyebilirsiniz.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Arkadaş grubuyla takılma isteğine sahipsin. Bir spor etkinliğine ya da konsere gidip onlarla vakit geçirmek için güzel bir gün. İnsanların seni olduğun gibi kabul edeceği, rahatlatıcı bir atmosferde olmak seni keyiflendirecektir. Aile üyeleri de bir şeyler yapmak için seni davet edebilir; onlarla bir şeyler yaparken neler hissettiğini de sorgulamış olursun.Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde inzivaya çekilip biraz dinlenmeye, düşüncelerinizi toplamaya ve son birkaç gündür yaşanan olayları gözden geçirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, şu anda özellikle iyimser ve sahip olduğunuz hedeflerin peşine düşmek için yeterince enerjik hissediyor olduğunuzdan kendinizi gelecekle ilgili planlar hakkında düşünürken bulacaksınız. Bir noktada bu durumu yakın bir arkadaşınızla paylaşıp onun desteğini ve görüşlerini almanız muhtemel.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gününüzü kendi istek ve planlarınıza göre belirleyebilir, kendi duygu ve düşüncelerinizin doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlara dahil olabilir,hayatı ve geleceğinize dair umutlarınızla ilgili araştırma ve çaba içinde olabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın bilgisayarı garantiye göndermeni gerektirecek sorunlar ile karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan duygusal anlamda bir boşluk hissediyor olabilirsin. Bu süreçte yanlış kararlar almamaya özen göstermelisin. Kimsenin derdini kendine dert edinmek istemiyorsun.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşma tarzınız egolu bulunabilir. Yakın arkadaşlarınız sizleri tanısa da çevrenize yansıttığınız duruşunuz sizleri farklı algılamalarına neden olabilir. Kendinizi anlatmak zorunda olmasanız bile gerçek düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekebilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunuzda hareket ve yenilikler var. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek konusunda başarılı olduğunuz bir günde olacaksınız. Hitabetinizin kuvvetlenmesiyerinizde hemen dikkat çekmenize neden olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda sağlığınıza gereken önemi verdiğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa düzensiz bir hayat mı yaşıyorsunuz? Beden ve ruh sağlığınıza önem vermediğiniz sürece huzurlu bir hayat sürmeniz zor. 

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle iletişimde olmak iyi gelecektir. Bugünlerde çıkacağınız kısa süreli seyahatlerden keyif alırsınız. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduklarınızla kendinize olan güveni artırabileceğiniz bir gün olabilir. Ailenizle ilgili konular size kendi değerinizi hatırlatabilir. Keyif ve konfor alanınızı genişletebileceğiniz bir gün olabilir, iştah, yemek ve beslenmeye dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız ve sizin her hareketinize muhalefet eden bir kimse, sizin iyi niyetiniz karşısında nihayet sizden yana çıkmaya başlayacak. Bu durum hayatınızda bir dönüm olabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>