İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güncel Olman Gerekli Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 60%

İnsanlarla sohbet etmek için güzel bir gün. Şakacı ve esprili havanızda olacaksınız. Birkaç arkadaşınızla takılmaktan ve yaratıcı fikirler paylaşmaktan hoşlanabilirsiniz. Onlarla birlikte hem şakalar yapmak hem de mantıklı konuşmalar yapmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye veya başka bir sosyal etkinliğe davet edilirseniz, herkesin gözü sizde olacak. Yaratıcı fikirleriniz ve kocaman gülümsemeniz insanları büyüleyecek!

Bütün zamanınızı çalışarak geçiremezsiniz. Zaman zaman ara vermeniz gerekir. İhtiyacınız olan tüm enerjiye sahipsiniz, ancak kendinizi bir bütün olarak rahatlatmayı düşünmelisiniz. Vücudunuzun pillerinin şarj edilmesi gerekebilir. Çok yakında, hareketin en yoğun olduğu zamanda, alabileceğiniz tüm enerjiye ihtiyacınız olacak.ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! 'Haklı' olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Bugün yeni bir sosyal gruba katılmaya karar verebilirsiniz. Belki de saatlerce farkl insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Yaratıcı zihnininiz bazı çapkın ve eğlenceli konuşmalara karşı tetikte olabilir. Kendinizi farklı bir şekilde ifade etmek hissedeceksiniz ve nadiren görülen bir yanınızı ortaya çıkaracaksınız. Kendinizi rahat bırakın ve deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün; zira uzun vadeli eğilimlerin lehinize geliştiğini göreceksiniz. Biraz disiplin anlayışınız, biraz da şansınızın yaver gitmesi sayesinde sahne size kalmak üzere. İzleyiciler merakla bekliyor ve sizin de başlayacak bol bol mizah duygunuz, bilgi birikiminiz, mutluluğunuz var. Etrafınızdakilerle nükteli sohbetler yapın ve mutlaka suyun akıp çatlağını bulduğunu unutmayın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendiniz için ayakta durmak sadece gerekli olmakla kalmayacak, aynı zamanda çok eğlenceli olacak! Ancak bugün kullandığınız sözcüklere daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Bazen konuşurken atılgan davranıyor ve cesur bir tavır takınıyorsunuz. Fakat kendinizi biraz daha ılımlı olunması gereken bir durum içinde bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana çok yakın bir arkadaşının e-mail i gününün güzel başlamasına sebep olabilir. Kamusal bir alanda görev yapan bir İkizler burcuysan bugün haberleri daha dikkatli takip etmen gerekebilir. İnternet bağlantında yaşadığın problemler müşteri hizmetleri ile uzunca konuşmana sebep olabilir. Gayrimenkul alımı konusunda bir yakınına fikir danışabilirsin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı kontrol altına almak isterken çok fazla detaycı davranmanız ya da plancı olmanız söz konusu olabilir. Bugün daha fazla anın tadını çıkartmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleyerinizdeki sürüncemede kalan işler ya da almadığınız sağlık randevularınızı alarak işlerinizi ve yapmanız gerekenleri bitirebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, görüşmeler ve temaslar açısından verimli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Evlilik, ortaklık konuları gündeminizde olurken ilişkinizde dengeli, uyumlu bir birlikteliğin peşinde olabilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hararetli bir ortamın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aynı filmlerdeki gibi bol entrikaya ve bol dedikoduya maruz kalacaksınız. Kendinizi ne kadar hızlı sıyırırsanız o kadar iyi.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. İlişkilerinizle veortaklıklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay'ın Venüs ile karşıtlığı ikili ilişkilerde yaşanabilecek fikir ayrılıklarına işaret ediyor. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlıklı, sevgi dolu bir ilişki bugün hayal ettiğiniz her şeydir. Bu hayalin gerçeğe dönüşmesi için çaba gösterin. Sürekli kalorilerinizi düşünmeyin çünkü bu, kilonuzla ilgili sağlıksız saplantılara yol açacaktır. Sağlıklı olun ve daha sezgisel bir şekilde yemeye çalışın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları mantıklı göstermeye çalışarak çevrenizdeki insanlarla aranızda problemler çıkarabilirsiniz. Her zaman gözönünde ve beğenilmek isteyen yapınız nedeniyle bugün, abartılı tepkiler verebilirsiniz. İstediğiniz ilgiyi bulamadığınızda ise kimi zaman karşınızdaki insana çok ilgiliymiş gibi davranır, kimi zamansa mesafe koyabilirsiniz. Satürn gezegeninin etkisiyle ilişkinizi güçlendirmekten ziyade, her an bitirmek ister gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu durum sevdiğiniz insanla aranızda tatsızlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Bugün sakin olun ve her dediğinizin illa kabul görmesini beklemekten vazgeçin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>