Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. AslInda çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız, uyumlu ama sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Kime ne laf anlatacağınızı bilemeyebilirsiniz. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirildiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Kariyer konularınıza odaklanacağınız bir güne başlıyorsunuz. Günün genelinde olumlu etkiler altında olacaksınız. İş başvurusu ve görüşmesi için gündüz vakitleri idealdir. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. Çalışmıyorsanız bugünle beraber artık geleceğe dair istediklerinizi yapmak için o gücü içinizde hissedeceksiniz. Öğle sonrasında Venüs-Uranüs zorlu açısı kesinleşiyor. İşinizle alakalı ani gelişmeler yaşanabilir. Venüs bu açısından sonra 19:45 itibariyle Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar çevrenizde adeta parlayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Bu dönemi çok iyi değerlendirin. Maddi ve manevi olarak şansınız açık olacak. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmayı ihmal etmiyorsun! Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. İş rutininde liderlik vasfınla farkında olmadan baskıcı davranışlar sergileyebilirsin. Beklentide olduğun haberler seni sabırsız hale getirebilir. Ancak pratik çözümlerin sayesinde olumlu sonuçlar ortaya koyuyorsun. Baskıcı tavırların partnerini de bunaltabilir ve ilişkinde kısa süreli sorunlar yaşayabilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşınla dertleşerek, üzerindeki olumsuz havadan bir nebze de olsun kurtulacaksın. Ne kadar yorgun olursan ol, kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin. Unutma, ne kadar mutlu ve dinamik olursan, etrafına yansıtacağın ışıkta o kadar güçlü olacaktır.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili artık başlatmak istediğiniz hedeflerin planlarını yapın ve ilk adımı atın. Şans yanınızda olacaktır.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için ciddiyetle çalışacaksınız. Öğle saatlerinde sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Gün içinde annenizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gizli kalmış konular açılabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında oldukça şanslı bir süreç karşılıyor sizi. Başkalarının fikirleri ile de desteklenmeye açık olmalısınız.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle yakın çevreniz ve her gün beraber olduğunuz insanlar konusunda birtakım aldanmalar, hayal kırıklığına uğramalar ve doğruyu görememe gibi durumlar söz konusu olabilir. Mesafelerle ilgili sorunlarınız var. Bazı şeyler yapmak istiyor ama mesafelerden dolayı yapamıyorsunuz.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların seyrini kontrol etmek isteyen koçlar için bugün akışta olmak önemli. Otorite konumunda olan insanlarla çatışmalar, karşılıklı restleşmeler olası.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcuna yerleşen Venüs rasyonel ilişkilere çekilmenize neden olacak. Sıra dışı, aykırı insanlarla tanışıp fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Arkadaşlık bağlarınızın güçleneceği bir dönem. Dernek, kurumlarla işbirlikleri kurulabilir. Sıra dışı aşklara çekilebilirsiniz. Hümanist yapınız ön plana çıkar.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>