Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Söylentiler Moralini Bozmasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 40%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı çalışmalar, adım adım planlamalar ve geleceğe yönelik düzenlemeler gündeminizde olabilir. Küçük olaylar, anlık gelişmeler veya detaylar; sizde önemli kararlara sebebiyet verebilir, tavır değişikliğine götürebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığa dikkat.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin hakkında konuşulan söylentilerin kulağına gelmesi seni gerginleştirebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan eski ilişkinde kapanmayan konular tekrar gündemine gelebilir. Alışveriş yapma istediğin artabilir. Fuzuli harcamalardan kaçınmalısın. Ailen ile daha çok vakit geçiriyorsun. Onlara olan düşkünlüğün artabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Bazı teklifler alabilirsiniz. Bugün test yaptırmanız ya da sağlıkla ilgili endişelerinizi sonlandırmanız için doğru bir gündesiniz. Sizin pratikliğinizin çevrenizde anlaşılması için kendinizi ifade etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişiler ile iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz. Endişe duyduğunuz olayları abartmamaya özen göstermelisiniz. İşlerinizin yavaş ilerlemesinden kaynaklanan olumsuz koşullara karşı sakin olmanızda fayda var.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi vurgulayın. Kadınlar duygularınızı daha derin bir anlayışla harekete geçirecek. Gayrimenkule yatırım yapın. Evinizi kişisel zevklerinizi ifade edecek şekilde düzenleyin. Kilonuza dikkat edin.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Ancak Merkür bugün son derecesinde ilerlerken özellikle günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda iletişime dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin arkanızdan haksız yere kötü konuştuğunu fark edeceksiniz ve haliyle çıldıracaksınız. İyi haber şu ki, bu durumu hemen düzeltebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek.Günlük hayatın getirdiği sorumluluklarla ilgileneceğiniz, çözüm odaklı bir gün olacaktır. Doktor kontrolünden geçebilir, sağlıklı rutinlere zaman ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay - Uranüs üçgeni finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi finans ve kariyer anlamında destekleyecek. Özellikle kariyer alanında uzun zamandan beri koştuğunuz işlerde gelişmeler getirecek. Tutkuyla yapılacak işleriniz olacak.tır.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>