Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Bugün birçok konuda ortağınızın desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Son zamanlar ilişkilerinizde ortaya çıkan pürüzleri yok etmeye çalışabilirsiniz, ama gün boyunca ortaya çıkabilecek aksaklıklar moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz. İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var. Karşılıklı çözümsüzlüğünüz kadar, bu ilişkiye yön vermek isteyenlerin de etkileri söz konusu.

10 Mart 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, burcunuzda ilerleyen ve sizlere cesur yaklaşımlar, güçlü duruş ve dünyaya kim olduğunuzu gösterme olanağı sunan Ay etkisi altında başlıyor. Gün boyu, içinizden geldiği gibi hareket edebilir, işlerinizi düzenleyebilir, çabucak bitirebilirsiniz. Kurallar, dayatmalar, sıkboğaz edilmelerden hoşlanmazsınız. Saat 23:37 Ay-Satürn görünümü, eğitim, ticari, uzmanlık ve gelişim yolunda size kararlılık ve odaklanma gücü verir. Böylece, daha gayretli olursunuz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

10 Mart 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. . Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

10 Mart 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz. Belli özelliklerinizi özgün şekilde kullanmanız, yeteneklerinizi farklı biçimde değerlendirmeniz durumunda olabileceğini hiç düşünmediğiniz alanlarda başarılı olmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerine kadar hareketli ve enerjiğiz. Enerjimizi kullanabileceğimiz işlerle ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında ise, somut adımlar atabilir, gerçekçi yaklaşımlar içerisine girebilir, kararlarımızda daha mantıklı düşünmeye önem verebilir, konusunda uzman, tecrübeli veya yaşça bizden büyük kişilerden fikir alabilir, yardımlarını isteyebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Mart 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda daha sakin kalmanızda fayda var. İkili ilişkiler dikkat çekici koşullar oluşturabilir. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

10 Mart 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Parasal konulara yönelik şanslı girişimlerde bulunabilirsiniz.

10 Mart 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Mart 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani verilecek kararlar gün içinde etkili olabilir. Kendi kafanıza göre verilecek kararlarınız yüzündenalanlarınızda tepkili olmamaya çalışın. İş hayatınızda size bir insanın yardımı dokunabilir.

10 Mart 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı fenomenleriniz yanında bedensel sağlığınıza odaklanmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Üç ay boyunca etkili olacak bu tutulma sürecinde egolarınızla değil, kolektif bilincin sizden talep ettiği sorumluluk ve fedakarlık konularına yoğunlaşacaksınız. Bu konularda farkındalık geliştireceksiniz. Şifa özelliklerinize ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün 19 derece Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ay, Koç burcuna 22:56'da geçiş yapıyor. Bu tam Güneş Tutulması, alma verme dengemizi oluşturmamız gereken bir sürece işaret ediyor. Kendinizden özveride bulunduğunuz, fedakarlık yaptığınız konularda yüklendiğiniz, hayır diyemediğiniz sorumluluklara yönelik bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanmalısınız. Dışsal koşullarınıza uyum sağlamak ve içsel enerjinizi bu koşullara uyumlamak için mücadele verebilirsiniz. Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak, pratik ve pragmatik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanmak gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda sizi etkileyen konular, hassasiyetler bu dönemde yoğun bir biçimde su yüzüne çıkabilir. Bir süre gündelik hayatın akışına bırakmak ve yapmanız gereken işleri kendi temponuzda yapmak isterken, üzerinize aldığınız işleri bitirmekte zorlandığınız anlar olabilir. Enfeksiyonlar bu dönemde artış gösterebilir. Dalgınlığa, unutkanlığa karşı dikkatli olunuz. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

10 Mart 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilir, mantığınıza tam olarak işlerlik kazndıramayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmemek için çabalayın.

10 Mart 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 23' 41" R
Ay
Akrep
00° 08' 10" R
Merkür
Boğa
07° 04' 38"
Venüs
Boğa
26° 25' 52"
Mars
Koç
15° 32' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 06"
Satürn
Balık
18° 08' 34"
Uranüs
Boğa
23° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 05"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 14"
Lilith
Başak
25° 37' 43"
True Node
Koç
14° 55' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>