Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Biraz Meditasyon İyi Gelecektir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 90%

Anlaşmazlık veya başarısızlık korkusuyla riskli bir şey yapmak sizin için korkutucu olabilir. Belki de fark edilmeden arada kaynamak için farklı durumlarda görünmez olmaya çalışmış olabilirsiniz. Bu savunma mekanizması bir süreliğine işinize yarayabilir ancak korku veya suçluluk duygusuyla hareket etmek sizi hayatınızda gitmeniz gereken yere asla götüremez. İstediğinizi elde etmek için sağlam bir güven, sevgi ve inanç temelinde hareket etmelisiniz.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Bugün, seni ziyarete gelen genç misafirler en iyi yönününü ortaya çıkaracak. Hiç misafirlerin için lezzetli aperitif tabakları hazırladın mı? İstediğinde çok iyi bir ev sahibi olabilir, onları eğlendirebilir hatta büyüleyebilirsin. Karşılığında onlar da keyifli birer arkadaş olacaklar. Sosyalleşmekten keyif aldığın zaman bu senin için mutluluk verici bir ara olmalı. Ayrıca bugün eğer bir paket alırsan şaşırma. Rahatla ve gününün tadını çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

10 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Size yakın insanlar özellikle sinirli olabilir, bugün gerginliklerle başbaşa kalabilirsiniz. . Yetişkinler ve çocuklar sebepsiz öfke nöbetleri atabilirler ve bazı küçük ayrıntıları gözden kaçırdığınız için eleştirilirsiniz. Karantina herkes için zor! Neyse ki, yeni farkındalığınız, herhangi bir iyilik yapmak zorunda olmadığınızı fark etmenize yardımcı olur. Bu yeni rolde hoşnutsuzluğunuzu sessiz, sakin bir otorite ile ifade edebilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her ne kadar dinlenmek istesen de bazı işleri yine senin halletmen gerekebilir. Bu yorgunluğu meditasyon yaparak atmak isteyebilirsin. Güçlü hissetmek istiyorsun. İlişkinin olduğu kişi ile uzun zamandır görüşemiyor olmak seni fazlasıyla kıskanç yapabilir. Yeni bir telefona ihtiyaç duyuyor olabilirsin. Satın alabileceğin modeller arasında eleme yapmak için araştırma yapıyorsun.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik şartlarınızı dengelemek isterken partnerinizle bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden biraz baskıcı olmak yerine karşı tarafın ihtiyaçlarını da göz ardı etmemelisiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla gösterip, kararlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak aşırılıklara da gidebilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok eğlenceli bir gün geçiremeseniz bile sıkılmayacağınıza emin olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilendiğiniz verimli bir gün geçireceksiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğlen saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Hukuk ve eğitim konularıyla ilgilenmek için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın 12:38 itibariyle Oğlak burcuna girişive kariyer konularını ön plana çıkarıyor. İş sorumluluklarınızla ilgilenirken sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar işiniz söz konusu olduğunda biraz daha fazla heyecana ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. O zaman sizi motive edecek yeni ödüllere odaklanın. İyi şansı yöneten Jüpiter, size iyi hisler gönderiyor. Ne yaparsanız yapın her konuda şansa sahipsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, genel kültür gereken konularda bilginizi sınayacak durumlar söz konusu olabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi çok iyi ifade edeceksiniz. Sözleriniz anlamlı ve çekici olacak, yakın çevrenizin takdirini kazanacaksınız. Kendinize özgün bir stil geliştirerek çevrenizin dikkatini daha kolay çekeceksiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>