Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluk Üstleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinize gereğinden fazla yüklenme ihtimaliniz var. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini de sağlayabilirsiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Geride kalan zaman için yapabileceğiniz bir şey olmayabilir ama önünüzde üzerinde düşünerek hareket edeceğiniz yeni zaman dilimleri var. Bugünü farklılaştıracak olan bunun farkında olup kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmeyi, geliştirmeyi denemektir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi daha fazla ifade etmenin ve duygularınızı açığa vurmanın zamanı geldi. Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Karşınızdakilere duygularınızı net bir şekilde aktarmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinize güvenin ve iç sesinizi dinleyin.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Liderliğini gözler önüne sermek adına, birçok işi üstlenmek isteyebilirsin. Fakat bu durum çalışma arkadaşların tarafından bencillik olarak algılanabilir. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, bugün beklemediğin bir anda görüşme daveti alabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili gelişmeye çok sevineceksin.

11 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınız sizin düşünce ve hislerinizle örtüşmeyebilir. Bunun nedenini anlamak için çaba göstermeniz önemlidir. Fakat çabanızı görmezden gelmeye, olmayanı oldurmaya değil olanı fark edip hayatınızı, planlarınızı ve tutumlarınızı buna göre düzenlemeye harcamanızda fayda var. Seyahat planları, görüşmeler gündeminizde olabilir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Maceracı yapınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tartışmaya açıksınız. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha güvensiz koşullar söz konusu olabilir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda istikrar gerektiren noktalarda başarılı olabilirsiniz. Kutsal gördüğünüz şeylerin etrafınızdaki varlığı size oldukça iyi gelecek.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini kısıtlanmış hissedebilirsin. Bazı şeylere karşı geldiğini ve bunun seni yorduğunu hissetmek gününün enerjisini düşürebilir. Algılarını açık tutmalı ve seni bu şekilde hissettiren şeyleri bulmalısın bugün.

11 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün organize olmak ve işlerinizi halletmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Hayalleriniz, sizin için önemli olan birinin desteğiyle güçlendirilebilir. Kendinizi, başkalarını ve durumunuzu daha iyi anlamanız mümkündür. Özel birisi şu anda duygusal dayanağınız olabilir. Bugün ayrıca karar vermeye ve genel olarak önünüzü daha iyi görmenize yardımcı olacak bir şekilde yapbozun eksik parçasını bulabilirsiniz. Dikkatle dinlemek ve kendinize karşı dürüst olmak iyi bir fikirdir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz... Kişisel tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; güne enerjik, atak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

11 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 52' 01" R
Ay
Terazi
23° 29' 23" R
Merkür
Boğa
06° 17' 02"
Venüs
Boğa
25° 45' 23"
Mars
Koç
15° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 20"
Satürn
Balık
18° 06' 30"
Uranüs
Boğa
23° 30' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 22"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 37"
Lilith
Başak
25° 34' 05"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>