Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cesaretin Alevleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk hayatınızda harekete geçmek için güzel bir gün. Önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz. Bu, sevgilinize karşı daha derin bir bağlılık göstermek, bir ev satın almak veya birlikte eve çıkmakla ilgili bir karar olabilir. Kişisel yaşamınızda sizin için harika fırsatlar var, bu yüzden şu anda büyük düşünmekten çekinmeyin.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Huzurlu ve sakin günün şafağı, gözlem yapman ve etraftaki şeylerin ışığını takdir etmen adına çok uygun bir pozisyonda olacaksın. Bazı günler hayat çok güzel olabilir. Bu kafa yapısını meditasyon yapmak için kullanabilirsin. Ama kötü hatıraları hatırlamak konusunda dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin evliliğe gidebilirlik potansiyelini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. İşinizde artan sorumluluklarla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabilir. Hepsini birden istenilen ölçüde gerçekleştirme olanağınız yoksa tüm bu işlerin arasından size en gereksiz ve zaman alıcı olanlarını elimine etmeniz sizin için en doğru yaklaşım olacak.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün içinde uzun zamandır bu denli hissetmediğin cesaret duygunun alevlendiğini düşünebilirsin. Ufak tefek kazalara karşı daha tedbirli olmalısın. Konuşmalarındaki aceleci tutum karşı tarafın seni anlamasında zorluk çıkartıyor. Sözlerinde daha anlaşılır ve samimi olmak için ekstra çaba sarf etmek de sendeki gerçek samimiyeti karşı tarafa hissettirmek konusunda yeterli olmayabilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda daha hassas olabilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen sorunlar ya da eksiklikler sanki zamanınızın boşa geçtiği duygusunu verebilir. Özel ilişkilerde daha anlayışlı olmayı seçmeli ve kendinize dahi itiraf edemediğiniz bazı duygusal durumları konuşarak aşmayı öğrenmelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda stres yapmadığınıza emin olmanız gerekmekte. Ani tepkime göstermediğinizden, üstlerinizle çatışma içerisinde olmadığınızdan emin olmalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile kariyer ve yuva alanınızla ilgili köklü değişimlere gideceğiniz 6 aylık döngünün de kapıları açılmış bulunuyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda kendinizi kaybolmuş gibi hissetmeniz normal. Yavaş yavaş kendi iç yolcuğunuza önem vermeye başladığınız bir döneme girmektesiniz. Düşüncelerinizi ve hissettiklerinizi anlamaya çalışıyorsunuz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün öğlen saatleri itibariyle Ay Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün keyifli aktivitelerle ilgilenmek size iyi gelecektir.Ay ile sürprizler gezegeni Uranüs arasındaki zorlayıcı görünümün etkisiyle bugün size keyif verecek aktiviteler için bütçenizi aşacak harcamalar yapabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla ilgili hedefleriniz, planlarınız ve umutlarınız arttı. Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Her şeyin çok daha güzel olacağına dair pozitif bir inancınız var. Evren de sizi yanıltmayacaktır. Kariyerinizle ilgili majör değişimler yapmak isterseniz hayat sizi destekliyor olacaktır. Kalbinizin sesini dinleyin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne sakin ve içe dönük başlasan bile sonrasında enerji patlaması yaşayabilirsin. Fazla cesaret risk almanı kolaylaştırarak kendini zorlamana neden olabilir. Hayattan keyif almak ve kendini şımartmak için alışverişe çıkabilir ya da romantik ilişkilerde heyecan verici girişimlerde bulunabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 52" R
Ay
Aslan
23° 24' 06" R
Merkür
Koç
29° 33' 01"
Venüs
Boğa
19° 32' 18"
Mars
Koç
11° 16' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 46"
Satürn
Balık
17° 46' 16"
Uranüs
Boğa
23° 13' 04"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 24"
Lilith
Başak
25° 00' 27"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>