Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mantıklı düşünmekten yoksun kalıp duygusal tepkilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

Bugün parasal konularda zaman zaman kontrolü kaybedeceksiniz ve harcamalarınıza yön vermekte zorlanacaksınız.

Ailenizin bir ricası üzerine bugün uzak bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yolculuktan bir yarar elde edemeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızdaki düzelmelerin, yakın ilişkilerinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Ama artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz de haksızlık değil. Günlük yaşamınızdaki problemler, belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay Aslan burcunda ilerliyor. Ay'ın önce Jüpiter sonra Venüs ile kurduğu kontaklar sayesinde aşk hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Beklemediğiniz anda yüzünüz gülebilir. Aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 15:24-19:21 arası Ay boşlukta olacak. 19:21'de Ay Başak burcuna geçiyor. Uranüs ile kurduğu güzel kontak sayesinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konulara yöneliyorsun!Hayatına uzun zamandır yeni bir yön verme isteğinin gerçekleşmeye başladığını fark edeceksin. Arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelecektir. Sosyal konularda meşgul olmak kafanın dağılmasına neden olacak. Sevgilin varsa, bugün ona karşı objektif davranmayabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek etkinliklere katılabilirsiniz. Uzun zamandır dış görümünden sıkılmış olabilir ve imaj değişikliğine gitmek istiyor gibisin. Fakat bugün bu değişikliği yapmamanı önermiyorum. Çünkü kafanda tasarladığın ve hayal ettiğin model çıkmayabilir. Kilolarından şikâyetçiysen, diyetisyene gidebilir, spora yazılabilirsin.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize duyduğunuz saygının ve huzurun hiçbir şey ile denk olmadığını anlayacağınız bir gündesiniz. Kimsenin sizi üzmesine müsaade etmeyin.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Aslan'da ilerliyor. Bugün size akıcı enerjiler ve yaratıcılığınızı ortaya koyma imkanı getirmekte. Sosyal alanda da hareketli olabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konularda yön değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Rüzgar istediğiniz yönde gitmeden önce bir süre ters yönde gidebilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; bugün biraz keyfine düşebilir, hayatın güzel yanlarını tatmak isteyebilirsin. İş birlikleri, anlaşmalar veya ortaklıklar açısından oldukça şanslı bir gündesin. Maceraya ve risk almaya hazır hissedebilir, hayallerin ve isteklerin için elinden gelen her türlü maddi manevi çabayı gösterebilirsin.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koç burçlarının eski sevgilileri bir anda karşılarına çıkabilirler. Üstelik de içinizde bazı kıpırtılar olabilir. Hali hazırda ilişkileri olan Koç burçları ilişkilerine zarar vermemek adına bu karşılaşmaları sakince atlatmaya çalışmalılar. Mars'ın İkizler burcundaki seyri sizi arada bırakabilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok verimli bir gündesiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, mesai arkadaşlarınızla pek çok konuya adım atabilirsiniz. Evdeki her türlü ihtiyacı da gidermek için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde bir anda aktivist bir örgütlenme içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. İş hayatınızda da ilgi alanınız yavaş yavaş şekil değiştirecek.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 04" R
Ay
Balık
13° 07' 55"
Merkür
Koç
18° 35' 25"
Venüs
Boğa
05° 12' 03"
Mars
Koç
02° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 16"
Satürn
Balık
16° 52' 11"
Uranüs
Boğa
22° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 00' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 59"
Lilith
Başak
23° 42' 57"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>