Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önceliklerinin Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle anlaşmazlıklar yaşanabilir bugün. Tartışmak zorunda kalsan bile yapıcı olup olası anlaşmazlıkları çözmek için daha olgun adımlar atabilmelisin. Biraz daha yapıcı olmak sana düşecek.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Bugün mevcut şartlarını değerlendirip yeni birikim ve tasarruf planları düşünebilirsin. Gereksiz harcamaları kontrol etmek için yeni ve radikal adımlar gerekebilir. Bu konuda daha sert davranabilirsin.

Bugün sağlık açısından içinde bulunduğun rehavetten çıkman gerekecek. Eğer bir iyileşme dönemi geçirdiysen bunun tamamen arkada kaldığından ve bu işin tembelliğe dönüşmediğinden emin olman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini biraz geri çekerek, yeni şeyler öğrenmek ve dikkatini toparlamak için bir şeyler planlayabilirsin. Kendini geliştirmek için biraz zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Bugün bu tür durumlar için hazırlıklar yapabilirsin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güçlü konumlardaki insanları etkilemek için söylenecek doğru şeyleri bileceksiniz. Dikkatlerini çektikten sonra, neden terfi veya maaş artışını ya da belki ikisini birden hak ettiğinizi onlara bildirin. Kendi övgülerinizi uzun ve yüksek sesle söyleyin!

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınla ilgili neyin önemli neyin önemsiz olduğunu daha rahat görmeye başlıyorsun. Bugün kararlarını uygulama konusunda oldukça inatçı olman, tavırlarından anlaşılacak. Yeni yol haritanı çıkardığın bugünlerde, yakın çevren ile iletişiminde kopukluklar yaşanabilir. Rahat durumda olman sayesinde ailene maddi destekte bulunabilirsin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günün enerjisini kendinize ayırmak isteyeceksiniz. Kişisel bakım ve ev bakımı konularınız gündeminizde olabilir. Kendinizle haşır neşir olmak veya yaşam alanınızla ilgili değişiklikler yapmak ve ilgilenmek size oldukça iyi gelecektir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün gündeminizi çok fazla etkileyebilir. Sabah saatlerinde akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde güçlü değişim isteği hissedebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda konuşurken çok dikkatli olun. Bugün sırlarınızı başka kişilerle paylaşmamanızda fayda var.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hayalinizi hayata geçirmek için pratik adımlar atmak, bugün sizi ödüllendirmelidir. Başladığınızda, durumun finansal bir bileşeni düşündüğünüzden daha az engelleyici görünebilir. Ayrıntılara olan sürekli dikkatiniz, sizi potansiyel olarak görünürde saklanan olasılıklar konusunda uyarabilir. Tek zor kısım, kendi yolunuzdan uzak durmak olabilir, çünkü yaptığınız şey muhtemelen tam olarak hayal ettiğiniz gibi görünmeyecektir. Mükemmel olmasa bile elinizden geleni yapın!

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara pratik bir şekilde yaklaşıyor ve somut çözümler arıyorsunuz. Pozitif enerjiniz sayesinde, birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna edebiliyorsunuz. Hatasız işler başarmak istiyor, paylaşımlara önem veriyorsunuz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinize odaklısınız. Partnerinizle aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış ve empati yapabilmek önem taşıyor. Kendi isteklerinizi ortaya koyarken onu da anlamaya çalışın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşım konusunda oldukça cimri davranıyorsunuz. Bilinçaltınızda gizli korkularınız var. Duygularınızı hiç kimse ile paylaşmama konusunda inatçı bir tutum sergilemeniz, partnerinizle aranızda bazı problemlerin oluşmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin hedef tahtası olmak istemiyorsanız daha net olmalısınız.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>