Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Partnerinizin sevgisiyle ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Onunla iletişiminizi güçlendirin. Yeni ortamlar ve paylaşımlar ilişkinize taze bir soluk getirebilir.

Burcunuzda bulunan gezegenler yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz söylenebilir.

Gezegen birikimi sizi ev ve aileyle ilgili konularda etkilemeye devam ediyor. Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Günün ilk yarısında hareket ve heves ön planda olmakla birlikte öğleden sonra saatlerinde parasal konularda daha akılcı davranmamız gerekmekte.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Organizasyon ve ön hazırlık konularındaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu, bazı durumlarda sizi sonuca kolay götürürken, gereksiz yarışlar içine de sokabiliyor. İddiacı, ama ısrarcı değilsiniz. Sürekli denetleme huyunuz, oturmuş dostluklarınızdan çok, yeni kurduğunuz ilişkilerde rahatsızlık verici bir özellik olarak görülüyor.

14 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 14 Mart saat 00:07-31 Mart saat 20:31 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin ifade edeceksiniz. Ancak ilişki söz konusu olduğunda, partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkide bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken süreçteyiz. Saat 20:51 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir gün diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

14 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarına karşı güvensizlik hissedebilirsin. Bazı işlerinin aksaması canını sıkabilir.

14 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yönünüzün çok güçlü olduğu bir gün. Yakın çevrenizin önemli yaklaşımları ile günü hareketlendirebilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Konusunda otorite olan kişilerle görüşebilirsiniz. Ticari konulara özen gösterin. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın.

14 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim konuları hareketleniyor. Ziyaretler, görüşmeler, yolculuklar bu dönemde artabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda istekli olurken iletişim becerilerinizi artırabilir ve çevrenizi genişletebilir, pek çok kişiyle tanışabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızla ilgili meseleler daha fazla ön planda olacak. Özel yaşamınızda işler yolunda gitmiyorsa, size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz. Ortaklığınızla ilgili olumlu gelişmeler, dayanışma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. Bugün partnerlikle ilgili amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Özel ilişkinize odaklanmak veya ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki başlatmak için çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Ancak bilhassa çocuklar ve özel hayatınızdaki keyif alanlarında kendinizi ruhen rahatsız hissedebilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz önem kazanacaktır. Evde, huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ile kolayca iletişim kurabileceğiniz bir günde olduğunuzdan da, tartışılmayı bekleyen ciddi konuların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların üzerine eğilebilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>