Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi doyumsuzluk içinde gördüğünüz konularda duygusal hareketlilikler içine gireceksiniz. Yakında yaşamınızda önemli değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Bu uğraşlar arasında yolculuklar da olabilir.

15 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe gününün ilk etkili enerjisi saat 06:34 Ay-Uranüs görünümüdür. Hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür çalıştığınızda, işinize karışılmadığında gayet verimli olursunuz. İsteklerinizi elde etme arzunuz, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Saat10:32-13:12 arasında Ay-Boşluktadır. Kafa karışıklığı yaşamamıza ve önümüzü görmekte zorlanmamıza yol açabilir. Sabırsız davranabiliriz. İdeallerimize yabancı olabiliriz. Ümitlerimizin azaldığını bile hissedebiliriz. Toplumsal ilişkilerimizde dikkatli olacağız. Saat 12:10 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim gücünüzü yükseltici, insanları ikna edebilmenizi sağlayıcı, doğru karar ve planlamaların işaretçisidir. Aşk hayatınızı, çocuklarınızla olan paylaşımı, keyifli aktiviteleri destekleyen bu görünüm geleceği şekillendirmenizde yardımcıdır. Düşüncelerimizden, kendimizden emin oluruz. Saat 13:12 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde güzel ve olumlu düşünmeye başlayacağız. Hayatı algılama biçiminiz, çevrenizdeki insanları değerlendirme şekliniz ve olaylara verdiğiniz yanıtların temelinde iyi niyet, şefkat ve vefa duygusu öne çıkacak. Güzel niyetli insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işler söz konusu olduğunda sabırsızlanıyorsun. Bu yüzden işe tamamıyla adapte olamayabilirsin.

15 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eskiye dair özlemleriniz artabilir ve geçmişte en çok neyi ve kimi özlemişseniz onu hatırlayarak vakit geçirebilirsiniz. Geçmiş sosyal çevre ile bazı iletişimler kurabilir onlarla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Eski küskünlükler yaşanmışlıkları bir kalemde silmeniz istenebilir. Bu noktada belki de sizin affedici bir tavırda bulunmanız sizlere yeni ufuklar edindirebilir ve kendinizi bu anlamda daha da iyi hissettirebilir. Bu görüşmeler sırasında tesadüfen elde edeceğiniz bilgiler işinize çok yarayabilir.

15 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün 10:32 ile 13:11 arası boşlukta. Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde yeni işlere başlamak yerine mevcut işlerinizi toparlamalısınız. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

15 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte olmak sizi rahatlatacak. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, grup arkadaşlarınızı motive ederek ilişkileri daha canlı tutabilirsiniz. Hanım arkadaş ve akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenmek, sıkıntı verebilir. Ancak, onlara anlayış göstermeniz gerekiyor.

15 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda olup biten sosyal olaylar bir yandan sizi hareketlendirirken, diğer yandan yormuş olabilir. Ruhunuzun biraz huzura ihtiyacı var. Olaylara iyimserlikle yaklaşacaksınız.

15 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda birlikte seyahat eden Venüs ve Merkür seyahatler, kardeşler, arabayla ilgili konular, ofis düzeninizdeki değişiklikleri aydınlatacak.Zihinsel yetenekleri ve iletişim becerilerinizi ortaya koymak için güzel bir gün. Konuşmalarınızdaki felsefi kavramlarla karşınızdakileri etkilemeyi başarır, dilediğiniz konuda ikna edersiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm enerjiniz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, girdiğiniz ortamlarda da sükunetin hakim olmasını isteyeceksiniz. Hayatınızda bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili düşünceler, aklınızda dönüp durabilir.

15 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>