Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenilik Zamanı Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Partnerinle gelecek hakkında konuşmak senin için önemli olabilir. Muhtemel gelecek planlarını onunla paylaşıp fikirlerini almak ilişkinizin ilerleyişi için yararlı olacak. Günün sonunda ilişkinizle ilgili yeni bir karar almanı seni şaşırtmasın.

Çalışma hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz. Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız.

Kendine yeni hedefler belirleyip bu yolda ilerlemek için doğru zaman. Aldığın kararları sıkı çalışarak gerçekleştirmek seni mutlu edecek. İş programına sadık kalarak ilerlemek, işlerinin daha çabuk hallolmasını sağlayabilir.

Hayatındaki dengeyi eski haline getirdikçe huzurlu hissedeceksin. Bu huzur, kendine daha fazla odaklanmana yardımcı olacak. Fırsat buldukça yürüyüş yapmaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlara şüpheci yaklaşman gerekecek. Aklındaki sorulara cevap bulmak için her şeye şüpheyle yaklaşmak normal olabilir. Sorunların çözülmesi için yanındaki insanlardan yardım istemeyi düşünebilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün güne oldukça pozitif bir ruh halinde başlayacaksınız. Ancak günün ilerleyen zamanlarında bu olumlu havanın bozulmaya başladığını fark edeceksiniz. Başkalarının anlaşmazlıklarının sizi aşağı çekmesine izin vermemeye çalışın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan, internet üzerinden birçokilanına başvuru yapabilirsin. Bugün yapacağın harcamaların ilerleyen günlerde seni sıkıntıya düşürecek boyutlarda olmamasına dikkat etmelisin. Kendinde yapmak istediğin değişiklikler için araştırmalara girebilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi huzurlu ve güvende hissettiğiniz yerleri ve ilişkileri düşünebilirsiniz. Bunları geri kazanmak ya da karşınızdaki kişinin bu noktada haklı olduğunu göstermek isteyebilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar, hem yazılı işlerinizde hem de özel hayatınızda sorunları azaltmanızı sağlayacaktır.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissetmeniz de söz konusu olabilir. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Akşama doğru işleriniz yavaşlayabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatları kovalamak için oldukça uygun bir gün. İstediğinizile görüşebilir ya da yapmak istediğiniz mesleğe geçme adımları ile meşgul olabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişi gündeme getirmek bugün gerilim yaratabilir. Hayatınızdaki birisinin bir zamanlar sizi doğrudan incittiği ya da birbirinizi incittiği fark etmeksizin, ortak bir meseleler geçmişi günümüze doğru sürünüyor olabilir. Belki daha gençken bir şeyle gerektiği gibi ilgilenilmemiştir ya da yakın zamanda yaşanan benzer bir olay bu eski korkuları harekete geçirmiştir. Korkuya teslim olmak yerine, yeni yaralar yaratmaktan kaçınmak için diğer kişiyle sakin bir şekilde işleri halletmeye çalışın.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlanıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi konuları gündeminize gelebilir ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk açısından şanslı bir dönemdesiniz. Partner ya da ortakla beraber eğlenebilir, tatile çıkabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten beraberliğinizde uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>