Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Potansiyelinin Üzerinde Performans Sergiliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Birine bakıcılık yapabilirsin. Arkadaşına büyük ağabeyi oynayabilirsin. Dostun ailesi veya sevgilisiyle sorunlar yaşıyor olabilir. Durum onu soyutlanmış hissettiyor gibi görünüyor. Onu elinden tutup yemeğe çıkarmalısın. Açılması ve konuşması için onu cesaretlendir. Kafasını boşaltıp modunu yenilemesi için ona yardım eli uzat.Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gönül işleri bugün oldukça zamanınızı alabilir, sevdiklerinizle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bununla birlikte her türlü eğlenceye, keyif aldığınız konulara, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sanatsal konular ilgilenebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bitirilmesi gereken işlerin olduğunu hatırlıyorsun. Bu durum seni panik etse de yaptığın plan sayesinde işlerin üstesinden geliyorsun. Potansiyelinin çok üstünde bir performans gösterebilirsin. Üstlerini onların yerini alçağın endişesi sarabilir. Dikkatli olmalısın. İlişkisi olan bir Koç burcunsan duygusal olarak yorulduğunu hissedebilirsin.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerinizde sizin yeterliliğinizi ya da becerilerinizi test etmeye çalışan insanlarla karşılaşabilirsiniz. Buna vereceğiniz en iyi cevap sadece yaptığınız işlerle olmalıdır. Yakın çevreniz veya sosyal gruplar ile yapacağınız fikir alışverişleri size kendinizi daha iyi hissettirebilir ve üretiyor olmak fikri sizin yaşama karşı pozitif bakmanıza yardımcı olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklik yapmamanızda fayda var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Sanatsal aktivitelerle uğraşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Öğleden sonra işleriniz hareketlenmeye başlayacaktır. Eğitimler yoğunlaşabilir. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vizyonunuzun genişlemesi girişimde bulunmak istediğinizya da hayalleriniz açısından büyük avantaj sağlayabilir, olaylara farklı çerçevelerden bakabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda özellikle aile içi iletişime dikkat etmelisiniz, yanlış anlama ve alınganlıklar iletişimi zorlaştırabilir, yanlış anlamalara özen göstermelisiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahatlamaya ve zihninizden negatif düşünceleri çıkarmaya çalışın. Bu sizi rahatsız eden sorunlarınızı görmezden gelmek anlamına gelmiyor, sadece sizi endişelendiren şeyleri serbest bırakmayı öğrenmeniz gerekli.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başlıyor. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde eviniz ve ailenizle ilgili konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Evinizdeki elektronik aletlerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalmış ailevi meseleler tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen gereğinden fazla bencil olabiliyorsunuz. Bugün de böyle bir gün. Kendinizi tabi ki daha öncelikli hale getirmelisiniz ama sürekli bunu yapmanız etrafınızda antipati oluşturabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişim isteğiniz varsa bu dönemi biraz es geçmenizi tavsiye edeceğim.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle ev, yuva, gayrimenkul alanlarındaki konularda geçmişe yönelik planlamalarınızın üzerinden geçmek önemli olacak. Hızlı kararlar almak iyi gelmeyebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman, duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 01" R
Ay
Başak
10° 57' 14"
Merkür
Boğa
01° 24' 06"
Venüs
Boğa
21° 20' 58"
Mars
Koç
12° 23' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 37"
Satürn
Balık
17° 52' 22"
Uranüs
Boğa
23° 18' 11"
Neptün
Balık
29° 21' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 54"
Lilith
Başak
25° 10' 15"
True Node
Koç
14° 53' 25"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>