Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yay burcuna geçen Ay size daha büyük bir özgürlük, yeni deneyimlere açık olma ve heves getirmekte. İletişim ve yabancı kişilerle temas gündemde olabilir. sevgi konularında beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün,yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Kişisel gelirinizi arttırmak için başkalarının fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Alabileceğiniz haberler, yeni kaynaklar sağlayabilir. İlişkileriniz yardımıyla yeni yatırımlar yapabilir ya da en azından ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Borçlarınız varsa rahat koşullar sağlayabilirsiniz.

Duygusal bakımdan karmaşık hissedebilirsiniz. Anlaşılma isteğinizin yoğun olması, diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşk yaşamı : Birtakım düzenleme niyetleri içindesiniz. Sizi kararsızlıklara düşüren gelişmeler yapıcı eğilimleri olan duygularınızın önüne geçiyor. Biraz daha zaman geçmesini bekleyebilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor. Günün genelinde aşk hayatınız önceliğiniz olabilir. Partnerinizle aranızda çözemediğiniz konular varsa günün ilk yarısı daha olumlu olabilir. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa sabah saatlerinde güzel gelişmeler yaşanabilir. Öğlene geldiğimizde Ay önce Venüs, sonra da Mars ile sert kontaklar kuruyor. Özellikle aşk hayatınızda gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Kalp kırıklıklarına açık bir gündesiniz. Akşama doğru Jüpiter'in size şans getirmesiyle bu durum düzelebilir. Ay 18:18 itibariyle boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında gönül ilişkinizde yeni bir adım atarsanız mesajlarınız, aramalarınız sonuçsuz kalabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin konusunda ısrarcı davranıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Sabırlı ve kararlı bir güne uyandın. Bugün seni kimsenin yıkmasına izin vermiyorsun. Kararsız davranışlara karşı tavrını herkese gösteriyorsun. Ortak çalışma içerisinde olduğun insanlarla fikir ayrılıkların artmış olabilir. Ama sence de biraz fikirlerin konusunda baskıcı davranmıyor musun? Böyle anlarda esas varmak istediğin yeri ve hedefleri düşünerek hareket etmelisin. Sevgilinden beklentilerini karşılayacak ilgiyi görüyorsun. Çocukları olan bir Koç burcuysan, kişisel gelişimlerini desteklemek adına onları çeşitli kurslara yazdırmak isteyebilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşınla buluşabilir, birlikte kısa bir gezi ya da tatil organize edebilirsin. Günün kalanını daha çok okuyarak ve evde birkaç işini toparlayarak geçirmek istiyorsun.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişimde olmanız gereken konularda daha anlayışlı ve çözüm odaklı olmalısınız. Bugün sahne önünde olacağınız ve harika organizasyonlar yapabileceğiniz bir gün.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için hedefler bulmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkan fırsatları iyi değerlendirdiğinizde ileriye dönük başarının yolları size açık. Topluluk çalışmalarına yönelirseniz isteklerinize kolay yoldan gidebilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu aylardır aklınızda biri var. Belki eski sevgiliniz, belki eşiniz, belki eski bir arkadaşınız. Ancak geçmişte hayatınızı düzene sokmuş veya düzen bozmuş birisi. Neden aramıyorsunuz? Neden bir adım atmıyorsunuz. Sadece 'özledim' veya 'merhaba' demek bile bazen insana çok iyi gelir.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu finansal konularda hareket söz konusu. Savurganlıktan kaçınmak faydalı olur. Zorlandığınız konuları kavgayla çözmekten ziyade iradeyi güçlendiren yöntemlere odaklanın.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününde Ay Aslan burcunda seyahat ederken işten çok sosyal hayatınız aktif olacak.Davetlere katılabilir, hayatınıza anlam katacak biriyle tanışabilirsiniz. Şans oyunları yüzünüzü güldürür. Çocuğunuzla şahane bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız hoş sürprizler karşınıza çıkabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>