Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizin biraz daha cesarete ihtiyacınız var. Bir atılımın eşiğindesiniz ve bunun için destek bekliyorsunuz. Destek bulamadığınızı düşünüp ertelemeyi tercih ediyorsunuz. Oysa desteğe ihtiyacınız yok sizin. Tek başınıza başarabilirsiniz. Akşam doğru bu konuyla ilgili bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme sizin cesaretinizi arttırabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 07:30 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümü, yoğun iletişimin göstergesidir. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek,hayatında, ailevi konularda bir hayli etkili olacak. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün daha önce iyilik yaptığın birisinin olumsuz davranışıyla karşılaşabilir, kendini sorgulamak zorunda kalabilirsin. İnsanları anlamanın giderek zorlaştığını düşüneceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, arabuluculuk yapmaya çalışan arkadaşlarına karşı tavrın sert olabilir. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Koç burcuysan, düğün hazırlıklarındaki her detayı liste haline getirebilirsin. Her şeyin kusursuz gitmesini isteyecek ve yakın arkadaşından da bu konuda destek bekleyeceksin. Fikirlerinin çok çabuk değiştiği konusunda aile büyüklerinin eleştirilerine maruz kalırken, kararlarından vazgeçmeye hiç mi hiç niyetin olmayacak.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmelerinizde önemli sözler verebilirsiniz ya da önemli bazı sözler alabilirsiniz. Bu durum size kendinizi oldukça iyi hissettirecektir. Çünkü bu duruma uzun süredir beklediğiniz bir süreçti.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Maceracı yapınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tartışmaya açıksınız. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha güvensiz koşullar söz konusu olabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Sakin biçimde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Kendinize yönelik düşünceler içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu değiştirmeye çalışacaksınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, seyahatlerle ilgili oldukça istekli ve enerjik hissedebilirsiniz. Ancak bu enerjiyi kontrol etmeniz gerekebilir, özellikle de müdahale edemediğiniz durumlar söz konusuysa.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üretim imkanları, projeler, sağlık konularına hareket söz konusu. Takım çalışmaları konusunda gelişmeler yaşanırken, becerileri göstermek konusunda sabretmek gerekebilir. Gün boyu inatçı ve bildiğini yapan tahammülsüz tavırlar sizi ve etrafı zorlayabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcunda Merkür Retrosu başlıyor. Yay/İkizler aksı üstünde hayatınızda olan bitene odaklanmak zorunda kalacaksınız. Sizin eğitim, yetenek, yakın akrabalar, seyahatler, uzaklar, yabancılarla olan yaşam temalarınız üzerinde durup yeniden düşüneceğiniz bir dönem.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>