Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mücadelecisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Romantik ilişkilerin bugün bazı değişikliklerden geçiyor olabilir. Eşinizle nasıl başa çıkacağınıza dikkat ediyorsanız, bu değişiklikler en iyisi olacaktır. Yepyeni bir samimiyet alanı keşfetmeye karar verebilirsiniz. Ya da bir nişan, düğün ya da gelecekteki bir çocuk için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Bu, mevcut bir ilişkiyi sağlamlaştırmak veya potansiyel yeni ruh eşiyle güçlü bir şeye başlamak için iyi bir zamandır.

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Bazen genel mod ekstra heyecanlıyken ve neredeyse bulutlara değecek dereceye gelmişken, sen kendini mantıklı, sorumlu ve gerçekçi olduğun için tuhaf ve acayip hissediyorsun. Bugün, inanılmaz derecedeki istikrarlı ve sabit yapın böylesi duygusal açıdan çalkantılı bir günde adeta aranan bir özellik olacak. Aslında başkalarıyla çok daha fazla bağlantılı ve etkileşim halinde olduğunu göreceksin – özellikle de yerinde durmayan bir atmosferin hakim olduğu bir durumda sabitliği sağlayabilmiş olanlarla.An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilgilenebilir, çocuklarınız için harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık ve inatlaşma gibi durumlara açık enerjiler hakim olabilir. Israrcı tarafınız ortaya çıkabilir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci ruhun seni güçlü kılıyor. Önüne çıkan bazı engeller ve bu engellerden sıyrılmaya çalışma hissi seni daha da mücadeleci yapacak. Pes etmek sana göre değil. İlişkine gereken özeni göstermediğinden, ötürü sevgilin huysuzluk çıkarabilir. Durumu açıklamak için çaba sarf ediyorsun.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminiz güçlenebilir. Sizden destek beklediklerini açıkça iletmeleri halinde onların çalışmaları ve fikirleri için mesai harcayabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgili düzenlemeleri yaptıktan sonra kalan zamanı bu çalışmalara ayırmak size de farklı görüşler kazandırabilir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaptığınız planlarda değişiklikler olabilir. Kendinizi ifade edebileceğiniz konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Hayatınızda yapmak isteyeceğiniz yenilikler gündeminizi etkileyebilir. İş konusunda yorucu zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde işler yavaşlama gösterebilir. Fazla beklentiye girmeden, sakin kalmanızda fayda var.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yeni ilişkiye başlamış İkizler burçları adaptasyon problemi yaşayabilirler. Ancak yine de güzel bir ilişki arifesindesiniz.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mesleki yaşamınızda nerede olduğunuzu değerlendirin. İnsanları uzmanlığınızla ikna etmeye hazır mısınız? İyi bir uzman olmak için daha fazlasını bilmeniz gerektiğini düşünmeyin. Önemli olan bildiğinizi karşınızdakilere yansıtabilmenizdir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, organizasyon çalışmalarıyla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir. Çok çalışmalısınız.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile bireyleriniz ile birlikte harika anlar geçireceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok değerli bilgiler öğreneceksiniz. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

19 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>