Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kaygılarından Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Burcunuza göre, sizin işiniz karşılaştığınız insanlarda güvenirliğe dikkat etmek. Ancak şaşırtıcı olan şu ki; sevilme arzunuzdan dolayı insanlar sizi daha çok beğensin ve sevsin diye kendinizle ilgili belli şeyleri değiştirmeye yatkınsınız. Aslında, her zaman gerçek benliğinizle tam anlamıyla uyuşmayabilirsiniz. Bugünkü gezegensel enerjiler, gerçek kimliğinizle tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.

Enerji seviyeniz şu an çok yüksek olabilir. Biraz huzursuz hissedebilirsiniz, bu nedenle biraz egzersiz yapmanız önemli. Uzun bir koşu, yürüyüş ya da bisiklete binmek hoşunuza gidebilir. Biraz terlemek ve kaslarınızı çalıştırmak isteyeceksiniz. Tam bir fiziksel aktivite günü yaparak kendinize meydan okumaktan zevk alabilirsiniz. Fazla dayanıklılık ve güç elde edeceksiniz, bu yüzden bir süper kahraman gibi hissedebilirsiniz.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Bugün evle ilgilenme olabilirsiniz. Belki bazı bireysel projelere yoğunlaşmak için günü değerlendirebilirsin. Rahatlamak ve pillerinizi şarj etmek için iyi bir zaman. Bazen çok fazla sorumluluk alarak kendini çok zorluyorsun. Arada bir mola vermek senin hakkın. Kendinle ilgilenmeye odaklan. Şöyle düşün: bu seni daha üretken kılacaktır.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğin kişilerle olan ilişkilerin ve bağların sıcak ve destekleyici olmaya devam ediyor. Arkadaşların seve seve giriştiğin bir projede sana yardım etmek isteyebilir veya sen birine yardım eli uzatabilirsin. Başkalarıyla kurduğun güçlü bağlar bu kez seni güvenilir ve kalıcı işlere götürebilir. Bugün ayrıca, ilgini ev dekore etmeye ve döşemeye yöneltebileceğin bir gün.

22 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk-arkadaşlık arasında kalan bir ilişkiniz varsa, önünü göremediğiniz bir durum içerisindeyseniz bu durumla ilgili net kararı alacak, netleşme içine gireceksiniz. Koşullar artık size ne yolda ilerlemeniz gerektiğini gösterecek.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Son günlerde arkadaşlarınla ve ailenle yaşadıklarını düşünmek için kendi kendine kalmayı düşünebilirsin. Gün içerisinde evde karşılaşacağın eşyalar, geçmiş konuları düşünmene neden olabilir. Bugün hava burcunda meydana gelecek, Dolunay ile birlikte kaygılarının azalmaya başladığını hissedeceksin.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz içerisindeki otorite sahibi kişilerle geçmiş konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Babanız ya da eşiniz ile bazı konularda güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Kendinizi asla çaresiz hissetmeyin.

22 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Saka burcunda dolunay var. Bugün arkadaşlıklar ve paylaşımlar açısından oldukça iyimser ve pozitif olabilirsiniz. Gelecek bir hedef üzerinde durmak da sizi olumlu yönde etkileyebilir.

22 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça sosyal olacağınız şartlar oluşabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir günde olduğunuz için samimiyetinizle ön planda olacaksınız.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi yüksek hissedeceğiniz, kişiliğiniz ve tavrınızla insanların dikkatini çekeceğiniz, özel hayatınızda uyum ve mutluluğu yakalayarak, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz ve enerjinizi spora yönlendirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin katılmak istediği bir şeye eşlik etmek istememeniz bazı gerginliklere yol açabilir. Yeni bir ev arayışında olanlar bugün ciddi gelişmeler kat edebilir. İyi bir anlaşma size oldukça güzel kazanç kapıları açabilir. Arkadaşlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün; bazı arkadaşlarınız konusunda ise fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Arkadaş çevreniz çok önemli.

22 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında karşınıza düşlerinizdeki gibi bir partner adayı çıkacak. Kariyer basamaklarından başarılı ve azimli bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamanızda fayda var.

22 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizden taviz vermek istememeniz, olumlu sonuçlara neden olacaktır. Bugün, birçok sosyal olayı başlatmak için, gerekli enerjiye sahipsiniz. Farklı düşünenlerden bile takdir göreceksiniz. Hırslarınız konusunda engel tanımıyor ve riske giriyorsunuz.

22 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>