Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnin Yorulabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2020, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün uzak bir akrabayla iletişime geçmek gelebilir içinizden. Belki arkadaşa ihtiyacı olan yaşlı bir büyük halanız vardır. Onu arayabilir ve birlikte yiyeceğiniz bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Düşünceliliğiniz ve arkadaşlığınız takdir edilecek. Ya da belki büyük anne ve büyük babanızı bir süredir ziyaret etmemişsinizdir. Onlara biraz ilgi ve şefkat göstermek için yanlarına uğramak hoşunuza gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

22 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken ve hızlı bir tempoyla başlayabilirsiniz. Gün içindeki planlarınız hızlıca değişebilir. Gün içinde küçük/büyük finansal fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlık ve estetik konularıyla ilgili destekler almakla ilgilenebilir, gün sonuna doğru daha sağlıklı, motive ve pozitif hissedebilirsiniz.

22 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı iletişiminde olgun olan taraf oluyorsun. Birleştirici ve barıştırıcı olman çevrendeki insanların sıkıntılarını sana anlatmalarına neden oluyor. Zihninin yorulduğunu hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karmaşık duygular içinde hissedebilirsin. İlişkin hakkında kendin için en mantıklı kararı alıyorsun.

22 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı bir duruş sergilemeniz sosyal çevrenizin de değişimini beraberinde getirebilir. Güveneceğinizden emin olmadığınız kişiler varsa konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı gerçekler ortaya çıkacak ve sizler yeni yollar belirleyeceksiniz.

22 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

22 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı olarak sabırlı olmalı ve partnerinize karşı mümkün olduğunca anlayışlı olabilmelisiniz. Mutluluk yakınınızda.

22 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

22 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz ve ciddi bir fiziksel egzersiz yapmanın bir yolunu bulursanız daha da iyi hissedebilirsiniz. Bir süredir kendinizi saldıysanız şimdi yeniden başlama zamanı!

22 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabırlı ve kontrollü olmaktır.

22 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

22 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi bir ruh hali içinde olmasanız bile keyifli düşüncelerinizi iletmek için söz bulabiliyorsunuz. Satış temsilcisiyseniz bu etki özellikle size yarayacaktır.

22 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki huzursuzluk sürüyor. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız! İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar söz konusu.

22 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>