Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Heyecanın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Günün sonunda ani duygu patlamaları nedeniyle birkaç kişiyi korkutmuş olabilirsiniz. Davranışlarınız oldukça dengesiz ve en küçük şeyler bile sizi delirtebiliyor. Muhtemelen, bunun sebebi, sevilmeye ihtiyaç duymanız ve başkaları gibi duygularınızın hak ettiği değeri görmemesi. Mutluluğunuzu başkalarının eylemlerine bağlamamaya çalışın. Unutmayın, en önemli sevgi, kendinize duyduğunuz sevgidir.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Mükemmel bir duyarlılık ve hassaslık güne hakim ve kesinlikle bu enerjiye uyum sağlamalısın. Normalde usulün savaşmak, işgal etmek ve yok etmek olsa da, bugün taktiğini değiştirmeyi düşünebilirsin. İlham almak, ruhunu şenlendirmek ve iyileşmek için bu enerjiyle neler yapabileceğini düşün. İlk bakışta bu tavırları kendine yabancı bulsan da; hayatına denge, enerji, umut ve refah getirecekler.Bugün her zamanki düzeninizde bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ortamınızda bir şeylerin değişmesi muhtemel. Ya da diğer insanların bir şey için bilgisayarınızı kullanmaları gerektiğini görebilirsiniz. Büyük olasılıkla gününüzün biraz altüst olduğunu fark edeceksiniz. Aksayan işleri halletmek için programınızda fazladan yer açmanız gerekebilir. Esnek olup pozitif bir tutum benimsemeyi başarabilirseniz, merak etmeyin, iyiçıkaracaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ortam seni bir çok yeni girişim için cesaretlendirecek. Bulunduğun ortamı değiştirip yeni yerler görmek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla beraber yeni gezi planları yapmak senin için iyi olacak.

23 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde çocuklarınızla vakit geçirebilir, sevdiklerinizle bir arada olmaktan keyif alabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yapmaya yönelebilir, takdir edilme ve beğenilme arzusunda olabilirsiniz.

23 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün adeta yerinde duramayacağın bir gün yaşayacaksın. Sabırsızlığın, etrafındakileri de şaşkına çevirirken, onları da etkilemeyi başaracaksın. Son günlerde kendini kısıtlanmış hissetmen, kendi kabuğuna çekilmene yol açabilir. Eğitim sektöründe çalışan bir Koç burcuysan, hedeflerini değiştireceğin kararlar alabilirsin. Saçlarına yeni bir hava katma isteğin artabilir.

23 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki diyaloglarınızda iletişim kurarken mesafeli yaklaşım sergiliyorsunuz. Ekip arkadaşınız bu mesafeli yaklaşımı an anlam veremeyebilir ve bu soğukluğun nedenini sorabilirler. Vereceğiniz cevaptan emin olmadan konuşmamalısınız.

23 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bugünortamınızda kendinizi daha düzenli ve sistemli hissedebilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı temkinli olmanızda yarar var. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İlişkilerde abartılar söz konusu olabilir. Kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sizi üzenler için sancılı bir dönem başlarken, tam aksine sizin hayatınızda sıra dışı bir yükseliş dönemi başlıyor.

23 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzak bir akrabayla iletişime geçmek gelebilir içinizden. Belki arkadaşa ihtiyacı olan yaşlı bir büyük halanız vardır. Onu arayabilir ve birlikte yiyeceğiniz bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Düşünceliliğiniz ve arkadaşlığınız takdir edilecek. Ya da belki büyük anne ve büyük babanızı bir süredir ziyaret etmemişsinizdir. Onlara biraz ilgi ve şefkat göstermek için yanlarına uğramak hoşunuza gidebilir.

23 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlı, net ve doğru bir tavır edinmeye dair güçlü bir istek içerisinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı irdeliyor ve bunların öznesi olan kişilere dair radikal kararlar almaya çalışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik olarak hayatınızdan çıkaracağınız insanlar olabilir. Sabırlı ve dikkatli halleriniz ve hataları görmezden gelmeyişiniz size birçok farklı ödül kazandırabilir. Bir süredir sıkışıp kalmış olan bir konuda ya ipleri kesecek ya da sonuna kadar gideceksiniz.

23 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel gücünüzün farkında olmanıza rağmen, sabırsız davranışlarınız yüzünden fırsat kaçırıyorsunuz. Bazı olaylardan çabuk etkileniyor ve değişim gösteriyorsunuz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemelisiniz

23 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

23 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerle ilgili olarak bazı konularda sabrınızın kalmadığını hissediyor olabilirsiniz. Ancak koşulları zorlamamalısınız. Biraz kendi ilgi alanlarınıza eğilmek odağınızı değiştirmenize yardımcı olur.

23 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki huzursuzluk sürüyor. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız! İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar söz konusu.

23 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>