Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Huzurlusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Hoşlandığın bir kişi varsa onu daha dikkatlice tanımaya çalışman gerekebilir. Bu kişi hakkında bir yargıya varmadan önce onu daha iyi tanımalısın. Bugün bu konuda karşına güzel fırsatlar çıkabilir.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Maddi konularda heveslerle hareket etmek yerine sağlam stratejiler oluşturman gerekecek bugün. Eğer ortada bir yatırım mevzusu varsa çok dikkatli araştırmalar yapmalısın. Hissiyata göre para işine girmemelisin bugün.

Vücudunun gerek duyduğu sağlıklı besinleri tüketmek için dikkatli olman gereken bir gün. Yeterince vitamin ve mineral alamaman seni yorabilir. O yüzden yediklerine ekstra dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalarına dikkat etmen gerekecek. Hayatında çıkmaza giren bazı konular hakkında bilinç altından yardım alabilirsin. Bazı konularda yeni fikirler edinmen de olası. O yüzden bu konularda net sonuçlar elde etmeden hareket etmemelisin.

23 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir konuya dair başarılar elde edeceksiniz. Kendi kabuğunuza çekilme isteğiniz bugün tüm gün boyunca etkili olacak. Kendinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Keşfetmediğiniz yönlerinizi görmek hayata karşı oluşturduğunuz bakış açınızı değiştirecek.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde heyecan duyacağın haberler alacaksın. Bu haberlerle kendini oldukça huzurlu hissedeceksin. Bugün telaşlı olmana neden konular arasında gündelik sorumluluklar var. Eğer evde küçük bir tadilata giriştiysen bugün yetişmeyen şeyler canını sıkabilir. Maddi zorluklardan dolayı karşına çıkan fırsatları geri çevirmekte zorlanabilirsin.

23 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, risk almak değil daha fazla güvenli adımlar için ön görüşmeler yapmayı seçmelisiniz. Kendinizi özellikle maceracı ve cesur hissediyor olabilirsiniz, bu nedenle konfor alanınızdan çıkmaktan korkmayın. Bu, yeni bir şey denemek ve büyük getirisi olabilecek bir şeye şans vermek için harika bir zaman. Odaklanmanızı sürdürürseniz, heyecan verici bir sonuç elde edebilirsiniz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde daha çok kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kendi ev mekanınızda huzurlu hissedeceksiniz ayrıca orta tempoda yürüyüş de size çok iyi gelebilir. Açık havada olmak ile dengelenebilirsiniz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok güvendiğin bir insanın bazı konularda yanlış yaptığını görebilirsin. "Kandırıldım" veya "mağdur oldum" diye düşünmeden önce olayları dikkatlice analiz edip kendine ders çıkarman ve yapıcı davranman daha iyi olabilir.

23 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istediğiniz önemli bir şeyi savunma fırsatınız var ve hedefinize mümkün olan en iyi dönüşü yapabilirsiniz. Bu, hikayenin bazı kısımlarını kendinize saklamayı içerebilir. Şimdilik, kendi anlayışınızı keskinleştirmek, dahil olan herkesle tam bir dürüstlük peşinde koşmaktan daha yararlı olabilir. Bazı ayrıntıların paylaşılması, dikkat dağıtmaya yol açabilir veya gereksiz tartışmaları kışkırtabilir. Harekete geçmeye başladığınızda, başkalarıyla gerçekten alakalı olan şey daha net hale gelmelidir.

23 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınız canlanıyor. Hırslı ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizlebirliği içinde çalışırken, gücünüzü karşı tarafa hissettirebileceksiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösteriyor.

23 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

23 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır gerçek olmasını istediğiniz bir şey, ayağınıza gelebilir. Şu sıralar çok yoğun olduğunuz için bunu bir süreliğine ertelemeyi aklınızdan geçirebilirsiniz ancak şunu unutmayın ki şans her zaman insanın ayağına gelmez. Bu yüzden kısmetinizi geri çevirmemek daha iyi olabilir.

23 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor. İşinizle ilgili taşıdığınız endişeler sizi karamsarlığa sürüklüyor. Yakın çevrenizde sizi her bakımdan desteklemeye, yardımda bulunmaya hazır kişiler var. Gurur ve bencillik göstermeyin, sizi başarı ve mutluluğa götürebilirler. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir, harcamalarınıza özen gösterin. Günün yorgunluğu, sinir sisteminiz üzerinde yıpratıcı etki yapıyor.

23 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>