Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tecrübelerin İşini Kolaylaştıracak Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Karşına sürprizlerin çıkmasına hazırlıklı olmalısın, hele de bugün. Yeni, tanışacağın birisi ile iletişime devam ettikçe daha çok ortak noktanın olduğunu fark edebilirsin çünkü. Bu kişi ile aranızdaki samimiyetin giderek artması bir ilişki konusunu gündeme taşıyabilir!

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

İş ortamında öne çıkmaya alışman gerekecek. Zira çalışkanlığın sayesinde parmakla gösterilmek yeni bir normal haline gelebilir senin için. Yine de bütün bunlar dikkatini dağıtmamalı. İşini en iyi şekilde yapmaya devam edebilmek ve objektif kalabilmek sana başka kapılar açabilir.

Yeni şeyler deneyip sınırları zorlamak önemli olabilir senin için bugün. Bu durumun enerjini tüketmesine izin vermeden bir denge kurman gerekebilir. Yenilenmek için dinlenmeye ve iyi beslenmeye odaklanmalısın. Bu süreçte bolca sıvı tüketmen de iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar hakkında dikkatli davranman gerekebilir. Herkes başarılı olman hakkında o kadar da iyi düşünmüyor olabilir çünkü. İşlerin istediğin gibi gitmesi için niyetinin kötü olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durman gerekebilir bugün.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal ilişkiler konusunda zorlandığınız bir gün olacak. Gün boyunca gergin bir hava hissedebilirsiniz. İletişim kanallarından doğan problemler nedeniyle kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve iç sesinize kulak verin.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınındaki insanların ani değişimleri ve farklı tepkileri gününün farklı geçmesine sebep olabilir. Çok yakın olduğun insanların yenifırsatları yakalaması ve işyerinden ayrılması seni mutlu edebilir. Geçmişte edindiğin tecrübelerile ilgili problemlerde işine yarayacak. Evde bulunan elektronik eşyaların sürekli bozulması canını sıkabilir.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabuğunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz. Hayatın aynı endişe ve düşüncelerle yaşanmayacağını biliyorsunuz. Bildiklerinizi uygulamak, bazı kalıpların dışına çıkmak size mutluluk kavramı konusunda yeni bilgiler verebilir.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi strese sokan koşullar tarafından kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşayacağınız değişiklikler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işleri geleceğe taşımak isteyebilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konularda bazı atılımlar yapmanız veilişkilerini güçlendirmeniz gerekebilir.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı sert tepki göstermemeniz gereken ve anlayışlı olmayı günün merkez konusu haline getirmeniz gereken bir gündesiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek hakkında kaygılanmaktan vazgeçmen gerekecek. Karşılaştığın zorlukların seni etkilememesi için içindeki güce daha çok güvenmek iyi olacak. Seni zorlayacak olaylarla karşılaşmaktan çekinmemelisin. Gerçek potansiyelini bu şekilde bulacaksın.

26 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde sizden daha yüksek rütbede olan biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyleyapmak sizin için çok kazançlı olacaktır. Ona üstünde çalıştığınız projeleri anlatın ve gelecek ile ilgili fikirlerinizden bahsedin. Bu kişi sizin ne kadar hevesli olduğunuzu görünce çok etkilenecektir.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve siz de bunu biliyorsunuz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

26 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

26 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>