Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Destek Almak İyi Gelecek Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbiniz bugün bulutların üzerindeymiş gibi hissediyor, o halde neden onun peşinden gitmiyorsunuz? İnandığınız hayal dünyasına karşı harekete geçin. İçgüdülerinize güvenin ve hassas doğaya kulak verin. Bugün bütün gün eğleneneceksiniz. Modunuz yüksek olacak ve dikkatinizi çeken bir şeyle ilgili harekete geçmede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızda diğer kadınlarla kaliteli zaman geçirin.

Bugün, bir şeyleri başarmanın deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu günlerden biri, özellikle de söz konusuve iletişimse. Bahaneler ürettiğinizi, -özellikle yüzleşmeler söz konusuysa- normalden çok daha sık aralarla mola verdiğinizi fark edebilirsiniz. Günün enerjisiyle çatışmayın. En önemli işleri halledin. Geri kalanları yarına bırakırsanız dünyanın sonu gelmeyecek.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Dokunmak ve dokunulmak istiyorsun. İnsanlarla sıcak ve sevgi dolu ilişkiler kurmak isteyeceğin bir dönem. Zor zamanlardan geçtiğini bildiğin birisiyle irtibata geçebilirsin. Şefkatini kolayca açık edebilirsin. Sunacağın destekle, bir insanın günün güzelleştirebilirsin! Sarılmaktan ve iyi hissettirmekten korkma!Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

26 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 11:10'da Yay burcuna geçiyor. Sabah Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. 20 Aralık'a kadar hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün saat 18:05'te 4 derece Yay burcunda yeniay gerçekleşiyor. Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda yeni sayfalar açmak için harekete geçmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. Yeniay yazısı için tıklayınız.

26 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeteneklerini fark edebilir ve ortaya çıkartmak için yeni uğraşlar içine girebilirsin. Gün içerisinde teknolojiyle yaşayacağın sıkıntı, yeniliklerin gerisinde kaldığın hissini uyandırabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz seni oldukça etkileyecek. İlişkisini yeni noktalamış bir Koç burcuysan onunla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin. Bu durum duygusal olarak hızlı geçişler yaşamana neden olurken, kararsız tavrın seni yoracak. Hayatına dair tüm konularda ailenden destek aldığın bir dönemdesin. Ailenle birlikte beklediğin haberi, gün içerisinde alabilirsin. Fazla yağlı gıdalardan uzak durman gereken bir gün.

26 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yeni ay ile birlikte umutlarınıza veya hedeflerinize ulaşıyor olabilirsiniz. Büyük bir projeye seçilebilir ya da kariyeriniz adına bir teklif alabilirsiniz. Yeni bir zirveye çıkacaksınız ama bunun için 2018 yılından bu yana emek verdiniz mi diye kendinize sormalısınız.

26 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşadığınız olaylara karşı bugün yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizde daha gayretli olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. Özgürlük hissi içinde olabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışmalardan uzak durmalısınız. Akşama doğru keyif aldığınız işlerde sıkışmalar olabilir.

26 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir çok konuda verimli atılımlar yapabilirsiniz. Hem partnerinizin daha yoğun sevgisini kazanabilir hem de ilişkilerdeki anlaşmazlıkları çözebilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk günü yeni ay öncesinde eskileri artık geride bıraktığınız bir gündeme işaret edebilir. Duygusal gerilim ve strese dikkat etmeli, gün boyu sizi konsantre edebilecek, oyalayacak uğraşlar bulmalısınız.

26 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanınızda arkadaşlarınız olduğu sürece her şeyi başarabilirsiniz. Özellikle ilişkinizde atacağınız kritik bir adım sonrasında desteğe ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınıza neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Arkanızda duracaklarından emin olabilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başında Yay burcunda meydana gelen Yeni Ay, sizi hızlı yolculuklar, yabancılarla toplantılar, eğitimler, sürpriz değişimlerle karşı karşıya bırakacak.Gelecekle ilgili hedeflerinizi bilgece gerçekleştirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Venüs ile Jüpiter'in de Yay burcundaki dansı size yurt dışında olmaz dediğiniz kapıları açacak.

26 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değil miydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kırılgansınız. Kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Kafanız o kadar kalabalık ki; her şeyi etraflıca düşünmekten asıl yapmanız gerekenleri unutuyorsunuz. Eşinizle, ilişkinizle ilgili güzel bir döneme girdiniz. İlişkiniz giderek güçlenecek ve bu durum size kendinizi daha iyi hissettirecek.

26 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; büyük plan ve hedefler belirlemende yardımcı olacak olan Yeniay, geleceğe dair umutların üzerinde de etkisini gösterecek. Ayrıcave sosyal hayatında seni destekleyecek ilişkiler geliştirebilir, yenifırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ancak özellikle finansal konulardaki iyimserliğin, etraflıca düşünmeden adım atmana neden olabilir, bu yüzden beklentilerin boşa çıkabilir.

26 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 49" R
Ay
Başak
11° 31' 44"
Merkür
Boğa
01° 27' 52"
Venüs
Boğa
21° 24' 34"
Mars
Koç
12° 26' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 19"
Satürn
Balık
17° 52' 34"
Uranüs
Boğa
23° 18' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 03"
Lilith
Başak
25° 10' 34"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>