Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güvendiğin biriyle duygularını paylaşıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Dinlenip bataryalarını şarj etmek isteyebilirsin. Biraz yorulmuş hissediyorsun. Belki de sıkılmışsın. Toksik enerjiyi temizlemek için kendine biraz zaman tanıyacaksın. Öğleden sonrasında uzun uzun kestirmek isteyebilirsin. Birkaç saat ekstradan uyumak sana iyi hissettirecektir. Mahallende birkaç tur da atabilirsin. Güzel mimari ve hareketli sokaklar neşeni yerine getirebilir. Kendini pozitif şeylerle çevrele.Bugün diğerleriyle kurduğunuz iletişimlerde çok daha net olmaya çalışın. Sözlerinizde ya da eylemlerinizde fazla aceleci davranırsanız, yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. İnsanların üzülmemesi için sesinizin tonuna dikkat etmeniz gerekebilir, özellikle de pek güzel haberler vermeyecekseniz. Ayrıca beden dilinize de aynı dikkati göstermelisiniz. Unutmayın ki güven veren bir göz kırpma işareti ya da kucaklama oldukça etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bir huzur ve uyum var bugün. Buna inanın ve bundan keyif alın. Birkaç gündür inzivaya çekildiğiniz yuvanızdan çıkma vakti şimdi. Hayat can sıkıcı olabilir, ama sıkıntı değil; her zaman yalnızlığınıza dönebilirsiniz. Ancak çok da oralarda kalmayın zira romantizm rüzgarları her an esebilir...

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda ilerlemeye devam ederken saat 10:47'de boşluğa giriyor. Yarına kadar sevdiğiniz kişiyle aranızda halletmeniz gereken problemler çözümsüz kalabilir. Çocuğunuz da vaktinizi bir hayli alabilir. Bugün ayrıca Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar hayatınızda duygusal değil daha mantıklı kararlar alacağınız bir dönemde olacaksınız.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğin biriyle duygularını paylaşıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün sabah güne dinamik bir şekilde erkenden başlaman mümkün! Kendini harika hissediyor olabilirsin. Eğer sevmediğin ve kurtulmak istediğin bazı alışkanlıkların varsa, bugünü mutlaka değerlendir derim. Kaybolan bir eşyanı bulabilirsin. Sanatla uğraşan bir Koç burcuysan, sosyal bir proje için bir araya geleceğin kişilerle, keyifli bir gün geçirebilirsin. Etrafındaki insanların ihtiyacın olan her konuda sana arka çıkacakları bir gün. Eğer uzun zamandır içini dökmek adına fırsat kolladığın bir konu varsa, bugün bu konuyu güvendiğin birine açabilirsin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda stres yartacak durumlar söz konusu olabilir.Eğlence ve kendinize ayırmak isteğiniz aniden stres yaratıcı sorunlar yüzünden sekteye uğrayabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için hobi edinmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günlerden biri. Yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Güven içinde hissedeceğiniz, size keyif veren yerlerde olmak size iyi gelecektir. Gün boyu iyimserliğinizi koruyacaksınız.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlamaya çalışacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sabahtan itibaren kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İçgüdülerinize kulak verin. Bugün tanışacağınız insanlarla da bu içgüdüleri kullanarak hareket edin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugün Başak burcuna geçerek uzun zamandan beri sizi dağıtan konulara parmak basıyor.Gündelik yaşamınıza düzen getirmek için kolları sıvama zamanı. Evdeki fazlalıklardan hemen kurtulmalısınız. Belki de bir depo kiralayacak ve fazla eşyaları buraya yerleştireceksiniz. Analitik zekanız çok işe yarayabilir. Evcil hayvan alabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda gerçekleşen olaylar, bazı gerginlikler sıklıkla ruh halinizin değişmesine sebep oluyor. Durup dururken gerilebiliyorsunuz. Daha sakin olmaya ve iletişim dilinizi yumuşatmaya dikkat etmelisiniz. Bazı şeyleri yanlış anlayabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; ilişkide olduğun insanla arandaki gerginlik nüksedebilir ve orta yolu bulmada sıkıntı yaşayabilirsin. Motivasyonunu yüksek tutmanda fayda var. Ani kararlar almak ve uygulamak için uygun bir gün olmadığından ağzından çıkabilecek kelimeleri çok dikkatli seçmelisin. Olabildiğince esnek ve bencillikten uzak davranışlar sergilemen senin yararına olacak.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 53" R
Ay
Aslan
15° 14' 29" R
Merkür
Koç
28° 44' 03"
Venüs
Boğa
18° 42' 35"
Mars
Koç
10° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 14"
Satürn
Balık
17° 43' 25"
Uranüs
Boğa
23° 10' 43"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 19"
Lilith
Başak
24° 55' 58"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>