Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gelişmelerin Takibindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Eğer 'bugün' bir dağ olsaydı, bayrağını zirvesine dikeceğin gün bugün olurdu. Ama vadiye geri dönmeden evvel, geçtiğin yollara şöyle bir göz atmak ve geleceğe yönelmek akıllıca olacaktır. Özellikle zirveye ulaşma konusunda son zamanlarda birazcık depresif bir halde olduğun için bu sana çok iyi gelecek. Herkes Everest'e tırmanamaz, ama belki de sen daha da yukarıya tırmanmak için şu an alıştırma yapıyorsundur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatının en mutlu günlerinden birini geçirmek mümkün olacak. Sevdiğin insanlarla birlikte zaman geçirmek sana iyi gelecek. Birlikte yeni yerler keşfetmek hayattan daha çok zevk almana sebep olacak.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerden yana şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda yapacağınız görüşmeler daha kolay uzlaşmaya bağlanabilir. İş hayatınızla ilgili insanlardan yardım alabilirsiniz.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde birtakım sıkıntılar yaşamış olsan da bugün karşılaşacağın olaylar, hayatın sürprizlerle dolu olduğunu hatırlatacak. Eğer çalışmayan bir Koç burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Yakın akrabaların ile ilgili beklemediğin ve çok şaşıracağın haberler alabilirsin. Dışardaki gelişmelerin, yaşam biçimini etkilemesine izin vermeyeceksin.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşleriniz veya sorumluluklarınız arka arkaya gelmiş sizleri yormuş olabilir. Ne yöne gideceğinizin kararını veriyorsunuz. Kendinizden emin harika bir döneme başlıyorsunuz. Evinizle işiniz arasındaki mesafe sizi yoruyor. Kendinize yeni bir düzen getirmek için bugün girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılı olabilirsiniz. Özellikle geliri sonradan gelecek olan birtakım projelere göstereceğiniz efor ilerleyen günlerde size başarı getirecek.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

3 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Egonuzu bir kenara bırakmanız koşuluyla, bugün bir uzmana danışmaktan oldukça faydalanabilirsiniz. Bir ekibin parçası olarak çalışırken veya yeni bir şey üzerinde çalışırken soru sormaktan çekinmeyin. Neredeyse hiç kimse bir şeyde hemen iyi olamazken, ilk çabalarınız ne kadar çok çalıştığınızı açıkça ortaya koyduğunda insanlar fikirlerinizi daha ciddiye alabilir.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cana yakın tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Sempatik yaklaşımlarınızın beğeni kazanabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İnsanlar sizin yanlışlarınızı görmezden gelebilirler. Günün tamamında yüksek enerji altında olacaksınız. Sorumluluklarınızı da yerine getirmeniz çok zor olmayacaktır. Pozitif etkiler aldığınız bugün içerisinde sorunların son bulma ihtimali var.

3 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişim kurarken empati yapmaya, karşı tarafı dinlemeye ve anlamaya çalışın. Sizinle her konuya aynı açıdan bakmayabileceğini kabul edin.

3 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 07" R
Ay
Aslan
26° 09' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 56"
Venüs
Boğa
19° 49' 13"
Mars
Koç
11° 27' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 01"
Satürn
Balık
17° 47' 14"
Uranüs
Boğa
23° 13' 51"
Neptün
Balık
29° 19' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 06"
Lilith
Başak
25° 01' 58"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>