Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Popülersin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda ani bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu pozitif bir değişim olabilir, bu yüzden endişelenmeyin! Sevgiliniz artık birlikte hareket etmek, evlenmek veya çocuk sahibi olmak isteyebilir. Veya ilişkinizdeki hedeflerinizin değiştiğini görebilirsiniz. İlerleyeceğiniz ve sevgilinizle bunu yapabilmenin yolunu bulabileceğiniz bir gün olacak.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Bugün partilemeye hazırsın! Gündelik bir arkadaş toplantısı söz konusu olabilir. Biralarınızı alın ve hep beraber şakalaşın, gülün, rahatlayın. Bazen gerçekten çok ciddi olabiliyorsun! İşte şimdi bütün o stresli düşünceleri kafandan atma zamanı. Arkadaşlarına başından geçenleri anlat. Aklından geçenleri bütünüyle dışa yansıt ki negatif enerjiden kurtul!Bugün yaratıcılık için uygun bir gün değil. Karşılaşabileceğiniz zihinsel engellere karşı mücadele etmeyin; bu sadece sorunları daha da kötüleştirir. Böyle bir durumla baş etmenin en iyi yolu, onlar yokmuş gibi davranmaktır. Kesinlikle her şey hakkında iyi düşünün, ama sizi rahatsız eden şey tam da bu. Zihninizi, bir şekilde herhangi bir problem olmadığına inandırmak için kandırmanız gerekiyor. Bu biraz dolambaçlı bir yoldur ama emin olun genellikle etkilidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinde bulunduğun ortamlarda, pozitif enerjinle oldukça dikkat çelebilirsin. Gözler senin üzerindeyken sosyalleşmekten büyük keyif alabilirsin. Günün akşamında sevdiğin insanlarla beraber çeşitli aktiviteler yapmak isteyebilirsin. Dış görüşünde değişim yapmak gibi bir karar alabilirsin. Diyete başlayıp, spor yapabilirsin. Maddi açıdan kontrollü olman gereken bir gün olabilir. Ailenle aranda çeşitli tıkanmalar olsa da yapıcı konuşmalar yapıyorsun. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişinin yanında sevmediğin insanları görmek seni sinirlendirebilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yürüttüğünüz süreçlerde otorite figürleri ile bazı problemli durumlardan geçebilirsiniz. Bu durumlar size çok şey öğretecektir. Unutmayın her zorluk sizin kendinizi aşmanız için birer fırsattır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işleriniz tahmin ettiğinizden yavaş ilerleyebilir. İşinizle ilgili orijinal fikirlerden yararlanabilirsiniz. Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek göreceğiniz zamanlar var. Harcamalarınızla ilgili gelir gider dengesi çıkarabilirsiniz. Karar verip, uygulamaya geçmek için çok uygun bir gün olmayabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissettiğiniz konularda başarılı olabilirsiniz. Duygusal açıdan partnerinize kendinizi samimiyet, şefkat ve sevgi ile açabileceksiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki herkesin kendi ilgi alanları olduğunu unutmayın. Kimseyi kolundan tutup zorla istemediği bir etkinliğe sürükleyemezsiniz. Siz sadece teklif edin, katılıp katılmamak onlara kalmış.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın para evinizde seyahat etmeye devam edeceği sabah saatlerinde odağınız maddi konulara yönelebilir. Ay'ın İkizler burcuna girişi ile iletişimle ilgili konular ön planda olacaktır.Öğleden sonraki saatleri duygusal yaralarınız üzerine konuşarak veya yazarak değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Balık burcunda bugün başlayan seyahati ile içe dönük bir döneme giriyorsunuz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ÖNÜMÜZDEKİ günler içerisindeki en büyük arzunuz, sosyalleşmek ve kalabalıkların arasına karışmak olabilir. Yakın çevrenizle bir arada olmak, tanıdıklarınızla veya komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, akraba veya arkadaşları davet etmek veya onları ziyarete gitmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. YİNE de sosyalleşme isteğiniz yüzeysel kalabilir; bir taraftan da kendi içinize dönebilir, iç dünyanızda olan bitenleri kimseyle paylaşmadan kendi başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu gizlilik, özel işlerinize de yansıyabilir ve sezgileriniz, yapmakta olduğunuz işleri sonuçlandırmadan çevrenize hiçbir şey açıklamama kararını vermenize neden olabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu dönem hayat sizi biraz zorlayabilir. Konu önemli. Öğrenmeniz gerekiyor. Mücadele etmeniz gerekiyor. Armut piş, ağzıma düş sona erdi. Evren size ihtiyacınız olan mücadele gücünü verdi. Yönetici gezegeniniz yanınızda. Ne için savaş vermeniz gerekiyorsa er ya da geç bu savaşı başlatmalısınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerini sakin geçirebilir, günlük programını gözden geçirebilirsin. Ancak öğleden sonra tamamen farklı bir ruh haline bürünebilirsin.  Bilgi karmaşası ve ikilemlerin getirdiği sıkıntıları yaşayabilirsin. İletişim kanallarında tıkanmalar, telefonla ilgili sorunlar olabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>