Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Günün enerjisi sizi geçmişe çekebilir. Bu size bir zamanlar yaşadığınız şeyler üzerine düşünme fırsatı verecek. Eski aşkınıza olan duygularınız ile şu andaki ilişkilerinizde hissetiklerinizle kıyaslayabileceksiniz. Ne kadar ilerlediğinizi ve ne kadar değiştiğinizi görmek sizin için iyi bir şey.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması bugün sizi biraz huysuzlaştırabilir ya da gezegenlerin konumu nedeniyle biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da zorlaştırabilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerde uzlaşma ve anlaşma sağlama gündeminizde olabilir. Anlaşmazlık yaşanan konularda, kararsızlık yaşadığınız durumlarda sorunu ve belirsizliği çözmeye çalışabilirsiniz. İlişkilerde takıntılar, takılı kalma durumları zarar verebilir.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı konulara karşı ilgin artarken araştırmacı yanın biraz daha tutkulu bir hal alıyor. Yalnızca kendini dinlediğin günlerden geçerken, önsezilerine daha çok güvenmen gerektiğini anlayacaksın. Kardeşlerle ilgili konular gündemini değiştirip kafanı kurcalayabilir. Ev ile ilgili ani taşınma veya dekorasyon değişiklilerine karar verebilirsin.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olaylar, duygularınız, geçmiş, alınganlıklar hepsini tek tek konuşmak isteyebileceğiniz bir gün. İletişiminizde derinlere inmeyi bırakmalısınız. Bugün aklınız ve duygularınız çelişiyor olabilir. Çalışma hayatınız da duygularınızı bir kenara bırakarak objektif bir duruş sergilemelisiniz. Hayallerinize yürümeyi kararlılıkla devam ettirmelisiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi verimli hissettiğiniz konularda başarılı olabilirsiniz ancak seçici ilerlemeniz gereken bir gün olabilir. Sabırlı olmunızda fayda var.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki enerji seviyenizde değilsiniz, ancak bu umutsuzluğa kapılmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu, enerji deponuzun bir kısmınını kullanmanızı gerektiren günlerden sadece biri.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınız sorunsuz devam ediyor ama bu ille de mutlulık demek değildir. Siz işlerin yapılmasını sağlamak ve diğerleri ile çalışmak için yollar bulmak için çalışıyorsunuz. İstikrarla hedeflerinize yaklaşın ve pratik sonuçlar arayın. Bu fırsattan yararlanın.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda oluşabilecek birtakım değişikliklere karşı kendinizi hazırlayın. Geleceğiniz içinyerinizdeki pozisyonunuzu güvence altına almalısınız. İçinizdeki kaygının temel nedenini bulmaya çalışın.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

30 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>