Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını bu gün görebilirsiniz. Günün ilk yarısında bazı konularda kısıtlayıcı şartlarla karşılaşmanız mümkün. Bununla birlikte öğleden sonra ilişkinize yoğun bir hareket ve iletişim getirmekte.

Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar için hevesli olmanız mümkün.

Maddi konuların bu bugün ön planda olacak. Çok kazanma ama çabuk tüketebilme eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Yeni olduğu için daha değersiz bir şeyi tercih edebiliyorsunuz. Ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, 07:42'de Boğa burcuna geçiyor. Gelirinize odaklanabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuşmasıyla beklemediğiniz bir anda maddi bir fırsat karşınıza çıkabilir. Uzun zamandır ekonomik olarak yakalamak istediğiniz istikrarı yavaş yavaş elde edebilirsiniz. Akşama doğru Venüs'ün Satürn ile yaptığı güzel açı sayesinde hem maddi hem duygusal yaşamınızda güçleneceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç konuşmalara dâhil oluyorsun!İkilemde kaldığın konularda etrafındaki insanların fikrini almak isteyeceksin. Güne dair planların değişiklik gösterse de moralini bozmayacaksın. Hırslı oluşun çevren tarafından farklı yorumlansa da kimseye aldırış etmeyeceksin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizleri oluşabilir. Gün içerisinde yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin. İlgini çekecek alanlarda ilginç konuşmalara dâhil olabilirsin. Paylaşımcı tarafın ön planda olması ayrıca yakın çevrendeki insanlarla ilişkilerini de ilerletmene yardımcı olabilir. Ailede çözümlenemeyen miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Hukuki yollara başvurmak için bazı adımlar atabilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır anlaşmazlık yaşadığınız konularla ilgili fikir birliğine varmanın mutluluğunu yaşıyor olacaksınız. Ailenizle ilgili geçmişten getirdiğiniz konuları çözmeye çalışabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için yeni yöntemler düşünebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön planda tutacağınız işlere yönlenmek sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda başarı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Bugün iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda realistik bir çerçeveden bakarak ilerlemeye çalışmanız gerekmekte. Kendinizi büyük hayaller içerisinde hayal etmeniz elbette mümkün.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; güne, yeteneklerini değerlendirebileceğini düşündüğün bir teklifle karşılaşabilir; uzun soluklu hedeflerinin, fikir ve çabalarının desteklenip takdir gördüğüne sevinebilirsin. Gelişen koşullara büyük pencereden bakman ve mantık çerçevesinde kalman, olası sorunlarına engel olabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm birikmiş işlerinizi derleme toplama imkânı bulacaksınız. Bir süredir hasta olan Koç burçları ise bugünden itibaren iyileşiyorlar. Sağlık ile ilgili konulara çözüm bulunacaktır. Maddi anlamda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Sadece bugün için değil önümüzdeki birkaç hafta için geçerli olacaktır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, gelecek hafta beklediğiniz tahsilatların planını yapabilirsiniz. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 52" R
Ay
Terazi
11° 00' 49"
Merkür
Boğa
04° 48' 40"
Venüs
Boğa
24° 28' 32"
Mars
Koç
14° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 36"
Satürn
Balık
18° 02' 30"
Uranüs
Boğa
23° 27' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 33"
Lilith
Başak
25° 27' 09"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>